Kumluca'da Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri 100 fidan dikti

Kumluca

Kumluca'da Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri 100 fidan dikti

ANTALYA - Kumluca'da Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılı anısına 100 fidan dikti.

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Zekai Dinçer, Beykonak Mahallesi'nde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, okul idaresi olarak öğrencilerin isimlerinin yazıldığı hatıra ormanı oluşturmak istediklerini söyledi.

Kumluca Orman İşletme Müdürlüğünün destekleriyle belirlenen alanda okul adına bir hatıra ormanı oluşturduklarını dile getiren Dinçer, "Burada dikeceğimiz fidanlar, bu etkinliğe katılan öğrencilerimizin hayatlarında ayrı bir yeri olacak. Dikilen her fidana öğrencilerimiz kendi isimlerini verecekler ve fidanları kendileri gibi büyüdükçe kontrol edecekler." diye konuştu.

Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir ile öğrenciler, kendilerine verilen fidanları toprakla buluşturdu.

Törene, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erkan Özgür, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Orman İşletme Müdürü Cengiz Okudan, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.



Yurt Dünya 25.10.2023 12:45:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı