Kumluca'da Göllü yaylasına yeni kanalizasyon hattı yapıldı

Kumluca

Kumluca'da Göllü yaylasına yeni kanalizasyon hattı yapıldı

ANTALYA - Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, Kumluca Göllü yaylasının kanalizasyon hattı yenilendi.

Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü tarafından, özellikle yaz aylarında nüfusun yoğun olduğu Kumluca'ya bağlı Karacaağaç Mahallesi Göllü yaylasının kanalizasyon altyapısında çalışma yapıldı.

Mevcut hattın eski ve yetersiz olması nedeniyle yaşanan sorunların çözümü için 260 metre uzunluğunda yeni ana kanalizasyon hattı döşendi. Çalışmalar kapsamında, dayanıklı ve uzun ömürlü 200'lük koruge borular kullanılarak bölgeye modern altyapı sistemi kazandırıldı.

Kumluca Koordinasyon Başkanı Kerem Kaya Turan, özellikle yaz aylarında Göllü yaylasında nüfusun yoğun olduğunu ve buna bağlı kanalizasyon altyapısında sıkıntı yaşandığını söyledi.

Yapılan çalışmayla Göllü yaylasında kanalizasyon sorununun ortadan kalktığını ifade eden Kaya, "Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak ilçemizin her köşesinde altyapı sorunlarının çözümü için çalışıyoruz. İhtiyaca göre planlama yaparak kanalizasyon hatlarımızı yeniliyoruz." dedi.



Yurt Dünya 21.07.2025 17:30:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor