Kuraları çekilen 431 konutun anahtarları teslim edilecek

Kuraları çekilen 431  konutun anahtarları teslim edilecek

Kuraları çekilen 431 konutun anahtarları teslim edilecek

Elazığ’da kuraları çekilen 431 konutun anahtar tesliminin yarından itibaren başlayacağı bildirilirken, 45 gün içinde teslim almayanların hak sahipliğinin iptal edileceği duyuruldu.
Valilikten yapılan açıklamada"İlimizde 24.01.2020 tarihinde gerçekleşen deprem sonrası Elazığ merkez mahalleleri ve Yurtbaşı Beldesi’nden hak sahibi olan vatandaşlarımızın konutları tamamlanarak 05.03.2021 ve 09.04.2021 tarihlerinde kura çekimleri yapılmıştır. Kura çekimleri sonucu Çatalçeşme 1. Etap konutlarına isimleri çıkan vatandaşlarımıza konutlarının teslimatı 04.05.2021 - 18.06.2021 tarihleri arasında Çatalçeşme 1. Etap B 20 Blok’da gerçekleşecektir. Konutlarını 45 günlük sürede teslim almayan vatandaşlarımızın hak sahipliği yasal olarak iptal edilecektir"denildi.
Öteyandan merkez mahallelerde 299, Yurtbaşı Beldesi’nde ise hak sahibi olan 132 olmak üzere toplamda 431 kişiye anahtar teslimi yapılacağı aktarıldı.


Güncel 3.05.2021 16:08:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

3

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

4

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

5

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

6

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

10

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı