Kur'an kursu öğrencilerinden Suriye'de görevli askerlere hediye

Kur

Kur'an kursu öğrencilerinden Suriye'de görevli askerlere hediye

HATAY (AA) - Istanbul Beylikdüzü Kiz Kur'an kursu ögrencileri, Zeytin Dali ile Bahar Kalkani harekatlari kapsaminda Suriye'nin Idlib ve Afrin bölgesinde görevli askerlere, üzerinde notlarin yer aldigi el kremi ve çikolata gönderdi.

Yaslari 11 ile 14 arasinda degisen 100 hafiz ögrenci tarafindan, harekata katilan askerlere moral ve destek vermek için çesitli hediyeler hazirlandi.

Hazirlanan çikolata ve el kremlerinin üzerinde, ''Mahsun olma Allah bizimle beraberdir.'', ''Türkiye'nin aslanlari, geceniz gündüz gibi olsun.'', ''Ey asker vatan size minnettar.'', ''Askerim, Allah hepinizi korusun.'', ''Aslan parçasi ogullar, analarin duasi size yeter.'', ''Dualarimiz sizinle.'', ''Türk milletiniz kalbi sizsiniz.'', ''Saglikla sevdiklerine kavus, Allah'a emanetsin.'' gibi çesitli yazilar yer aldi.

Hediyeler, Hatay Insani Yardim Dernegi (IHH) Hassa Temsilciligi tarafindan, Idlib bölgesinde görevli askerlere ulastirilmak üzere, Reyhanli ilçesindeki Ogulpinar Hudut Karakolundaki görevlilere teslim edildi.

IHH Hassa Temsilcisi Ömer Mullaoglu, AA muhabirine yaptigi açiklamada, üzerinde anlamli notlar bulunan hediyelerin kendilerini çok duygulandirdigini söyledi.

Mullaoglu, hediyeleri, Idlib ve Afrin'de görev yapan Mehmetçiklere gönderilmek üzere teslim ettiklerini kaydetti.







Yurt Dünya 14.07.2020 09:24:16 0