Kurban Bayramı havayolu şirketlerinin yüzünü güldürdü

Kurban Bayramı havayolu şirketlerinin yüzünü güldürdü

Kurban Bayramı havayolu şirketlerinin yüzünü güldürdü

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması havayolu şirketlerinin yüzünü güldürdü. Birçok şehre uçak biletleri günler öncesinden tükenirken, İstanbul-Antalya arası ekonomi sınıfı bileti 872 liradan satıldı.
Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil yörelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar havayollarına akın edince bilet fiyatları tavan yaptı. Artan talep nedeniyle İstanbul-Antalya arasında bir kişi ekonomi tek yön gidiş bileti 399 lira ile 872 lira arasında satıldı. Bir kişi tek yön Business bilet ise bin 362 lira ile bin 785 lira arasında satıldı.

Uçak biletleri günler öncesinden tükendi
9 günlük bayram tatili nedeniyle uçak biletlerine yoğun ilgi yaşandı. Artan talep üzerine yüzlerce ek sefer koyan havayolu şirketleri talebi karşılamakta zorlandı. Van, Muş, Diyarbakır, Antalya, Bodrum seferlerinin biletleri günler öncesinden tükendi. Havayolu şirketleri talebin çok olduğu bu bölgelere ek seferler düzenledi.


Güncel 18.07.2021 13:36:16 0

İlginizi Çekebilir

1

İsrail'in Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatması Antalya'da protesto edildi

2

Kumluca'da şehit ve gazi ailelerine iftar verildi

3

Vali Şahin, şehit yakınları ve gaziler ile iftar programında bir araya geldi

4

Anamur Kaymakamı Kemal Duru'dan şehit aileleri ve gazilere ziyaret

5

Osmaniye’de geleneksel sokak iftarı

6

Koç Holding 62. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı

7

TSK Mehmetçik Vakfı, Adana'da mevlit okuttu

8

MHP Feke İlçe Başkanlığınca iftar programı düzenlendi

9

AK Parti Bozyazı İlçe Başkanlığı iftar programı düzenledi

10

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Osmaniye'de konuştu: