Kurbanda atıkların tıkadığı kanallar ekipler tarafından açılıyor

Kurbanda atıkların tıkadığı kanallar ekipler tarafından açılıyor

Kurbanda atıkların tıkadığı kanallar ekipler tarafından açılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ) ekipleri, Kurban Bayramı süresince kesilen kurbanlık hayvan atıklarının tıkadığı kanalları açıyor.
Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla bayram öncesi il genelinde gerekli tüm tedbirleri alarak vatandaşların gönüllerince bir bayram geçirmesi için yoğun çaba sarf eden ŞUSKİ ekipleri, bayramda da vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarına devam etti. İl merkezi ve 13 ilçenin tümünde koordineli bir çalışma örneği sergileyen ŞUSKİ ekipleri, gün içerisinde kendilerine ulaşan tüm sorunları çözüme kavuşturdu. Talep ve önerilere hassasiyetle yaklaşan ŞUSKİ ekipleri, vidanjör temini, alt yapı hizmeti, içme suyu sorunu ve hat tıkanması gibi tüm talepleri dikkatle değerlendirdi.
Vatandaşlardan Başkan Beyazgül’e teşekkür
Peygamberler şehri olarak adlandırılan Şanlıurfa’da Kurban Bayramında ŞUSKİ ekiplerinin duyarlı bir çalışma örneği sergilediğini belirten vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve tüm ekibine teşekkür etti. Sıkıntılarının aynı gün içerisinde çözüme kavuştuğunun altını çizen vatandaşlar, "Böylesine bir ekip kurduğu için Başkan Beyazgül’ü tebrik ediyoruz. Kurban Bayramında Şanlıurfa’nın maneviyatını sorunsuz bir şekilde yansıtmak için sıcak hava demeden çalıştılar. Allah hepsinden razı olsun" diye konuştular.


Güncel 2.08.2020 13:44:06 0

İlginizi Çekebilir

1

DeFacto ve Karaca yılbaşı koleksiyonu için bir araya geldi

2

Burdur'da jandarma ve emniyete tahsis edilen 56 yeni araç törenle hizmete alındı

3

Burdur'da "Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

4

"Antalya 2050 Vizyonu Arama Konferansı" başladı

5

Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Kıymacı için veda töreni düzenlendi

6

Kış aylarında migren atakları hava değişimiyle şiddetleniyor

7

Hatay'da son kullanma tarihi geçmiş şekerleme, çikolata ve cips imha edildi

8

Adana'da evlilik kredisi alan gençlere evlilik öncesi ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

9

Yöresel ürün markalarını oluşturan gelin görümce, 60 kişiye istihdam sağladı

10

Huawei Dubai'de yeni nesil amiral gemisi cihazlarını tanıttı