Kurslarını başarıyla tamamladılar

Kurslarını başarıyla tamamladılar

Kurslarını başarıyla tamamladılar

Yaz aylarında Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki Yenimahalle Meslek Edindirme Kursları ve Hanımlar Lokali’nde düzenlenen Kur’an-ı Kerim Kursu’nu tamamlayan öğrenciler için kursun son gününde etkinlik düzenlendi. Kursu tamamlayan öğrencilere başarı belgesi verildi.
Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren hanım lokalleri yaz aylarında öğrencileri ağırladı. Öğrenciler birbirinden farklı kurslarda eğitim gördü. Yenimahalle Meslek Edindirme Kursları ve Hanımlar Lokali’nde Kur’an-ı Kerim Kursu eğitimi alan öğrenciler, kursu tamamlayarak başarı belgesi aldı. Yenimahalle Hanımlar Lokali’nde öğrencilere belgelerini Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Şaver Yüksel ve Ahmet Sak verdi. 42 öğrenci kursu başarı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşarken öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Öğrenciler kendilerine böyle bir imkanı veren Yenimahalle Hanımlar Lokali öğretmenlerine, emeği geçenlere ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti.


Güncel 25.08.2021 17:28:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Özgür Özel Osmaniye’de konuştu: Depremin siyaseti olmaz

2

Oto yıkamada şaşırtan görüntü; otomobil yerine kendini yıkattı

3

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 tutuklama

4

Adana'da ortaokul öğrencilerinden Türk bayraklı koreografi

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde arılarını kaybeden arıcı, devlet desteğiyle üretimini sürdürdü

6

Burdur'da dağda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

7

Burdur'daki trafik kazasında ölen anne ve oğlunun cenazesi Antalya'da toprağa verildi

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Atsu'nun golünün ardından sessizliğe bürünen Hatay Stadı yeni sezona hazırlanıyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da depremde ağılları zarar gören besiciler verilen çadırlarda yetiştiriciliğe devam etti

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremlerde hasar gören camilerin yerine yenileri yapılıyor