"Kurultaya gitmek isteyen herkes götürülecek"

Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye İl Başkanı Fahri KUYULU MHP 10.Olağan Büyük Kurultayına bütün hemşerilerinin davetli olduğunu belirtti.

Osmaniye İl Başkanı Fahri KUYULU MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına gitmek isteyen bütün hemşerilerimizi Ankara?ya götürmek istediklerini ve bunu da basın yoluyla tüm hemşerileriyle paylaşmak istediğini belirtti.

Kuyulu 4 Kasım 2012 tarihinde Ankara Arena Kapalı Spor Salonu alelade bir parti kongresine değil Türk milletinin kaderinin Türk milletince ele alınmasına şahit olacaktır.

10. Büyük Kurultayda Türk`ün son yüzyılda gülmeyen makus talihi değişecek, Türk devletinin tarih sahnesinden silinmesine engel olarak devleti kuran irade, o salonda yeniden şahlanacaktır. Türk Cihan Hakimiyeti mefküresinin tohumu yeniden o salonda atılacak, Türk milliyetçileri muhakkak muzaffer olacaklardır. Mesele zaman meselesidir. Bu irade, bu inanç ne kadar çok gönülde paylaşılırsa zaman o kadar çok kısalacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle daha çok gönülde paylaşılarak kazanılacak zaferin başlama anını hep birlikte yaşamak Türk Milletine olan sorumluluğumuzu yerine getirmek üzere tüm hemşerilerimizi HEMŞERİLERİYLE bir defa daha kucaklaşmaya, hasret gidermeye bekliyor katılımınız için şimdiden teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. 

Kurultaya katılımın düzenli olabilmesi için bütün hemşerilerimizin ilçe teşkilatlarımıza kayıt yaptırmalarını önemle rica ediyorum.



Güncel 25.10.2016 05:10:12 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi