Kuşadası Belediyesi, iki siteye Atatürk Büstü hediye etti

Kuşadası Belediyesi, iki siteye Atatürk Büstü hediye etti

Kuşadası Belediyesi, iki siteye Atatürk Büstü hediye etti

Kuşadası Belediyesi tarafından iki siteye Atatürk büstü hediye edildi. Site sakinlerinin milli bayramlarda yapılan törenlerde kullanmak amacıyla Kuşadası Belediyesi’nden talep ettiği Atatürk büstleri, Kültür Müdürlüğü personeli tarafından site yöneticilerine teslim edildi.

Kuşadası Belediyesi’ne, Soğucak Mahallesi’nde bulunan Dağcılar Sitesi ve Karaova Mahallesi’nde bulunan Ege Yakası Sitesi yöneticileri Ümran Yılmaz ve Bilgi Tarhan tarafından Atatürk Büstü talebi gelmesi üzerine Kültür Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Site içerisinde milli bayramlarda toplanmak üzere bir Atatürk Büstü oluşturmak isteyen site sakinlerinin talebini geri çevirmeyen ekipler, siteleri ziyaret ederek büstleri site sakinlerine ulaştırdı.

Dağcılar Sitesi Yöneticisi Ümran Yılmaz talebi sonrasında Kültür Müdürlüğü ekiplerinin çok nazik ve ilgili olduğunu belirterek “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünü site içerisinde milli bayramlarda yaptığımız törenlerde kullanmak için toplanma alanımıza yerleştireceğiz. Sitemizde bir Atatürk Büstü olması hepimizin ortak isteğiydi. Bizi kırmayarak iletişime geçen ve büstleri sitemize kadar getirerek bizlere ulaştıran Kuşadası Belediyesi’ne ve ekiplerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Güncel 23.09.2022 12:49:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de asansör boşluğuna düşen yaşlı kadın öldü

2

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

3

GÜNCELLEME - Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

4

Mersin'de yolcu otobüslerindeki 300 kilogram sucuk ve 2 koli çiğköfteye el konuldu

5

Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

6

Hatay'da evden para ve ziynet eşyası çalan şüpheli tutuklandı

7

Adana'da otomobilin dere yatağına devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı

8

Antalya'da sahilde erkek cesedi bulundu

9

Mersin'de üniversiteler arasında akademik işbirlikleri ele alındı

10

Cookshop Markalar Topluluğu'nda üst düzey atama