Kuşadası’nda bir mekânda güvenlik görevlisi silahla vuruldu

Kuşadası’nda bir mekânda güvenlik görevlisi silahla vuruldu

Kuşadası’nda bir mekânda güvenlik görevlisi silahla vuruldu

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir mekânda alkol alan iki arkadaşın arasında tartışma çıkması üzerine güvenlik görevlisi, alkollü vatandaşları çıkarmak isterken silahla vuruldu. Şüpheli ekipler tarafından gözaltına alındı.
Olay, Atatürk Bulvarı üzerinde bir kafede saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir mekâna gidip alkol alan H.B.S. ve U.Y., isimli iki arkadaş arasında sözlü tartışma çıktı. Şiddetli geçen tartışmaya mekânda bulunan güvenlik görevlisi T.A., müdahale etti. İddiaya göre belinden silahını çıkartan H.B.S., güvenlik görevlisi T.A.’ya kurşun yağdırdı. Koluna 3 mermi isabet eden T.A., olay yerine çağrılan ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olaydan sonra firar eden H.B.S. ve U.Y., Kuşadası polisinin kovalamacası sonucu kıskıvrak yakalandı. Silahlı saldırgan H.B.S.’nin kısa süre önce cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Yurt Dünya 21.05.2022 09:03:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

3

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

4

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

5

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

6

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

10

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı