Kütahya OBM deprem bölgesine bin 625 ton yakacak odun gönderdi

Kütahya OBM deprem bölgesine bin 625 ton yakacak odun gönderdi

Kütahya OBM deprem bölgesine bin 625 ton yakacak odun gönderdi

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünce deprem bölgesindeki vatandaşların soğukla olan mücadelelerine yardımcı olabilmek amacıyla 69 kamyon ve tır ile toplamda bin 625 ton odun bölgeye ulaştırıldı.
Konuyla ilgili Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, deprem bölgesine yardım ulaştırmak için var güçleriyle çalıştıklarına vurgu yapıldı.
Açıklamada, ” Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü büyük deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaraları sarmaya, deprem bölgesindeki vatandaşların soğukla olan mücadelelerine yardımcı olabilmek için çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Dondurucu soğukların yaşandığı deprem bölgesindeki ısınma sorunu için kolları sıvayan Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü STK’lar ve köylü vatandaşların da desteğiyle bölgeye yakacak odun göndermeye devam ediyor. Bugüne kadar 69 kamyon ve tır ile toplamda 2 bin 709 ster bin 625 ton odun bölgeye ulaştırıldı” denildi.


Güncel 25.02.2023 12:06:45 0

İlginizi Çekebilir

1

DeFacto ve Karaca yılbaşı koleksiyonu için bir araya geldi

2

Burdur'da jandarma ve emniyete tahsis edilen 56 yeni araç törenle hizmete alındı

3

Burdur'da "Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

4

"Antalya 2050 Vizyonu Arama Konferansı" başladı

5

Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Kıymacı için veda töreni düzenlendi

6

Kış aylarında migren atakları hava değişimiyle şiddetleniyor

7

Hatay'da son kullanma tarihi geçmiş şekerleme, çikolata ve cips imha edildi

8

Adana'da evlilik kredisi alan gençlere evlilik öncesi ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

9

Yöresel ürün markalarını oluşturan gelin görümce, 60 kişiye istihdam sağladı

10

Huawei Dubai'de yeni nesil amiral gemisi cihazlarını tanıttı