Kütahya’da 900 Mehmetçik yemin etti

Kütahya’da 900 Mehmetçik yemin etti

Kütahya’da 900 Mehmetçik yemin etti

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı’ndaki 900 askerin acemi eğitimini tamamlayarak yemin ettiği törene katıldı.
2023’e 1C tertip 900 asker, sancağın tanıtılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan törende eğitimlerini tamamlayarak, Türk bayrağı ve silah üzerine ellerini koyarak yemin etti.
Yapılan yemin töreninin ardından eğitimlerde başarılı olan erlere plaket ve hediyeleri Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve il protokolü tarafından verildi.
Yemin törenine; Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kırbaç, askerlerin aileleri ve yakınları katıldı.


Güncel 28.04.2023 13:22:09 0
Anahtar Kelimeler: kütahya’da 900 mehmetçik yemin etti

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 düzensiz göçmen yakalandı, organizatör tutuklandı

2

Sabancı Vakfı ve Adecco Türkiye genç kadınların istihdamı için işbirliği yaptı

3

Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü'nü Mine Egbatan kazandı

4

Kozan'da kan bağışçılarına fidan hediye edildi

5

Kahramanmaraş'ta kar yağışı etkili oldu

6

Osmaniye'de üreticilere sertifikalı tohumluk nohut dağıtıldı

7

Anadolu Isuzu Özbekistan'da faaliyet gösteren SamAuto'nun yüzde 75,2'sini devraldı

8

Antalya'da bir kişi yeğenini öldürüp, iki kişiyi yaraladı

9

Antalyasporlu çocuklar yüzme şenliklerinde yarıştı

10

Adana Barosunda "Çocuk Hakları Merkezi" hizmete girdi