Kütahya’da "Derneklerin Proje Hazırlama Kapasitesinin Artırılması" projesi

Kütahya’da

Kütahya’da "Derneklerin Proje Hazırlama Kapasitesinin Artırılması" projesi

Kütahya İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (KİHMED) tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanlığınca desteklenen "Derneklerin Proje Hazırlama Kapasitesinin Artırılması" projesi kamuoyuna tanıtıldı.
Projenin hayırlı olmasını dileyen Vali Ali Çelik, “Süreklilik sağlayacak fikirleri üretebilecek altyapının sağlamlaştırılması, derneklerin kurumsallaşması ve uzmanlaşması önemli. Fikri büyütebilir ve sürekliliği sağlayacak fikri takip sistematiğini gerçekleştirebilirsek uzak gibi görünen amaçlara ulaşıldığını göreceğiz” diye konuştu.
Programa Vali Çelik’in yanı sıra ÖNDER Onursal Başkanı İbrahim Solmaz, ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, KİHMED Başkanı Mustafa Önsay, Gençlik ve Spor Bakanlığı Başmüfettişi, Proje Koordinatörü Mehmet Bulut ile dernek üyeleri katıldı.


Güncel 27.11.2021 13:26:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Doğa Koleji öğrencileri First Lego League Challenge'tan ödüllerle döndü

2

Konyaaltı Belediyesi ‘LÖSEV İncileri Projesi’ kapsamında etkinlik düzenlendi

3

Kahramanmaraş inşaat ve yapı teknolojileri fuarı açıldı

4

Mersin'in Akdeniz ilçesinde iki katlı metruk bina kontrollü yıkıldı

5

Antalya’da genç kadın ve çocuğu kombi gazından zehirlendi

6

Kadirli ilçesinde ramazan ayı öncesi fırınlarda denetim yapıldı

7

Burdur'da çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi

8

Burdur'da 112 Günü dolayısıyla bilgilendirme standı açıldı

9

Osmaniye'de sağanak su baskınlarına neden oldu

10

Turizm ve gayrimenkulde "İkinci Yetişkinlik" dönemi