Kütahyalı muhtarlardan depremzedelere yardım

Kütahyalı muhtarlardan depremzedelere yardım

Kütahyalı muhtarlardan depremzedelere yardım

Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Mandal, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için hazırladıkları erzak kolilerini Belediye Başkanı Alim Işık’a teslim etti.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve bölgedeki birçok ilimizde yıkıma neden olan depremler sonrasında tüm Türkiye’de olduğu gibi Kütahya’da da vatandaşlar, dernekler, kurum ve kuruluşlar ellerinden gelen imkânlar çerçevesinde yardımda bulunmaya devam ediyor. Kütahya Muhtarlar Derneği ve yönetim kurulu üyeleri, şehre gelen depremzedeler için hazırladıkları erzak kolilerini Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a teslim etti.
Kütahyalı vatandaşlara duyarlılığı için teşekkürlerini ileten Belediye Başkan Prof. Dr. Alim Işık, “Muhtarlar Derneğimizin bu katkısının çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Buna vesile olan tüm vatandaşlarımıza ve dernek yönetim kurulumuza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin. En iyi şekilde, layık olduğu biçimde emanet ait olduğu yere teslim edilecektir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gelen her türlü yardım malzemesini depremzedelerimize, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza teslim ediyoruz. Bir kez daha yardımlarını esirgemeyen tüm Kütahyalı hemşehrilerime bu vesileyle teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul eylesin. Rabbim bir daha bu tür felaketleri milletimize ve insanlık alemine yaşatmasın” ifadelerini kullandı.
Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Mandal, “Kütahya Muhtarlar Derneği olarak, muhtarlarımızın katkılarıyla bir kampanya başlattık. Bu kampanyadan elde ettiğimiz parayla gıda kolisi yardımı yapmak istedik. Deprem bölgesinden ilimize gelen depremzedeler için 105 koli hazırladık, başkanımıza teslim ettik” dedi.


Güncel 16.02.2023 12:14:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 4 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

2

Osmaniye'de turp işçileri, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Anadolu'nun kahve kültürünü tanıtan müzeyi 2 yılda yaklaşık 50 bin kişi gezdi

4

Yeşilay, Hatay'da geçen yıl 8 bin 125 kişiye bağımlılıkla mücadele eğitimi verdi

5

arabam.com'dan kış aylarında güvenli sürüş tavsiyeleri

6

Antalya, bisiklet sporunda da en önemli kamp merkezlerinden biri olacak

7

Cesur Kulaçlar projesinin 3. dönemi tamamlandı

8

Burdur'daki Karacaören Barajı'nda üretilen alabalık ve somon yurt dışından alıcı buluyor

9

Yale Linus Akıllı Kilit L2 Lite'ı piyasaya sürdü

10

Lif ile fermente gıda tüketimi mikrobiyotayı güçlendirerek kış hastalıklarına karşı koruyor