"Kütahya’nın tarihi değerleri ön plana çıkacak"

"Kütahya’nın tarihi değerleri ön plana çıkacak"

Belediye Başkanı Alim Işık beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık ve MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ile birlikte Zafer Meydanı ve merkez pazar yeri inşaat alanında incelemelerde bulundu.
İmalat çalışmaları devam eden Zafer Meydanı ve merkez pazar yerinde Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yapılan çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade etti.
Projenin tamamlandığında Kütahya’nın güzel bir meydana kavuşmasının yanında, yapılan çalışmalarla birlikte tarihi yapılarında ortaya çıkacağını ifade etti.
Başkan Işık, Başkan Yardımcısı Arık ve MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, imalat çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür etti.


Güncel 2.07.2022 10:33:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'nın Aksu ilçesinde çıkan hortumda bir kişi yaralandı

2

GÜNCELLEME - Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

3

GÜNCELLEME - Alanya'da 7 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 3 zanlı tutuklandı

4

Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

5

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

6

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

7

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

8

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

9

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

10

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı