KUTO’dan üyelerinin otopark sorununa çözüm

KUTO’dan üyelerinin otopark sorununa çözüm

KUTO’dan üyelerinin otopark sorununa çözüm

Kuşadası Ticaret Odası tarafından yapılan girişimler sonucunda, yarın (24.08.2022 Çarşamba) saat 12.00’den itibaren Kuşadası Ticaret Odası üyeleri, şehir merkezinde yer alan eski Endüstri Meslek Lisesi alanından otopark olarak yararlanabilecek. Aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokol ile okul yapılacak olan alan, sezon sonuna kadar KUTO üyeleri tarafından ücretsiz otopark olarak kullanılacak.

Üyelerinin özellikle çarşı merkezinde yaşanan otopark sıkıntısından yoğun olarak etkilendiğini söyleyen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; "Bu konuda Bakanlık ile yaptığımız yazışmalar neticesinde aldığımız olur ile, alanı otopark alanı olarak sezon sonuna kadar üyelerimizin kullanımına açıyoruz. Bu süreçte üyelerimiz, Odamızdan alacakları üye kartı ile otoparktan ücretsiz olarak yararlanabilecek. Aynı zamanda yüksek sezonda, çarşı merkezinde yaşanan sıkışıklığa bir nebze de olsa çözüm olacağını düşünüyorum. Tüm üyelerimize hayırlı olsun" dedi.

Girişte KUTO Üye Kimlik Kartı gösterilmesi zorunlu olan otoparktan yararlanabilmek için, kimlik kartı olmayan Oda üyeleri bir fotoğraf ile Ticaret Odası’na başvurabilecek.


Güncel 23.08.2022 18:38:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Dijital İnsan" zirvesi düzenlendi

2

Erdemir MUGEM'in gemi sacını üretiyor

3

Boğazına kaçan yiyeceği kendi kendine yaptığı Heimlich manevrasıyla çıkardı

4

Depremde hasar gören Kapıçam Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi yenilendi

5

Tarık Biberovic Red Bull ailesine katıldı

6

Helikobakter pilori mide kanseri riskini artırıyor

7

Enerjisa dağıtım şirketleri 2025'te üç ilde 9,8 milyar liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi

8

Aladağ'da öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi

9

Adana'da restoranda öldürülen gencin gözaltına alınan arkadaşı tutuklandı

10

Mersin'de sigara kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli yakalandı