KUTSO Başkanı Günay: "Çarkları döndürmeye hazırız"

KUTSO Başkanı Günay:

KUTSO Başkanı Günay: "Çarkları döndürmeye hazırız"

ANTALYA (AA) - Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasi (KUTSO) Baskani Murat Hüdavendigar Günay, yeni tip koronavirüs (Koid-19) sonrasi normallesme sürecinde Bati Antalyali is insanlarinin çarklari tekrar döndürmeye hazir olduklarini belirtti.

Günay, yaptigi yazili açiklamada, tüm dünyada oldugu gibi Türkiye'de de hayatin, görünmeyen düsman Kovid-19 yüzünden durma noktasina geldigini, ancak 83 milyonun hep birlikte bu zor sinavi çok basarili bir sekilde geçerek normallesme sürecine girildigini söyledi.

Bu süreçte uygulanan tedbirlerin ekonomiyi etkiledigine isaret eden Günay, bir çok isletmenin faaliyetlerini azalttigini, bir kisminin ise tamamen durdugunu kaydetti.

Günay, normallesme süreciyle Türk Milleti olarak daha fazla çalisarak aradaki açigi kapatacaklarina inandigini dile getirdi.

Günay açiklamasinda su görüslere yer verdi:

"Türk Milleti olarak her zorlugun üstesinden birlikte geldigimiz gibi devletimiz basta olmak üzere, is adamlarimiz ve halkimizla el ele vererek bu yaralari hep birlikte saracagiz. Is insanlari olarak ekonomiyi harekete geçirmeye ve çarklari yeniden döndürmeye haziriz. Tüm bu yasadigimiz sikintilari bizler sadece üç aylik bir mola olarak görüyoruz. Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasi tüm imkanlari ile üyelerinin yanindadir. 1 Haziran itibariyle is basi yapan tüm isverenlerimize ve çalisanlarina basarilar diliyorum. Saglikli ve bol kazançli günler sizlerle olsun."



Yurt Dünya 1.06.2020 16:37:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da muhtarlık binasından hırsızlık

2

Hatay'da toprak kayması sonucu 1 işçi yaralandı

3

Mersin'de buğday yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

4

Hatay'da devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı

5

Tarsus Doğa Parkı'ndaki lemur ve sırtlan doğum yaptı

6

Adana'da tırla kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

7

Burdur'da otomobil çaldığı iddia edilen ehliyetsiz sürücüye 82 bin lira ceza

8

Adana'da denetimlerde 18 motosiklet trafikten men edildi

9

Kahramanmaraş'ta 4. kattan düşen çocuk hayatını kaybetti

10

Adana'da ambulans helikopter yaralı motosiklet sürücüsü için havalandı