Kuyulu: Mahalli seçimleri vatandaşımıza soruyoruz

Kuyulu: Mahalli seçimleri vatandaşımıza soruyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi  Osmaniye İl Başkanı Fahri KUYULU  Teşkilatlarımız  mahalli seçimlerle ilgili çalışmalarını titizlik içerisinde yapmaktadır. İlçe Teşkilatlarımız,belde teşkilatlarımız kendi sorumluluk bölgelerinde 2014 yılında yapılacak mahalli seçimlerle ilgili hazırlıklarını son aşamaya getirmiş bulunmaktadır .

İl Teşkilatımız İlçe ve Belde teşkilatlarımızın yaptıkları çalışmaları ve yapacakları çalışmaların planlamalarını  beraberce düzenli bir koordinasyon  içersinde yapmaktadır. Bu noktadan hareket ile bütün il yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımıza örnekleme metodu ile tek tek ulaşarak 2014 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde beklentilerini,partimizin gerek adaynoktasında,gerek projeler noktasında,gerekse seçim stratejisi noktasındaki görüş ve düşüncelerini almaktayız.Partimizin adaylarının belirleneceği güne kadar saha çalışmalarımızdaki ağırlık aday odaklı,aday belirlemesi bittikten sonra ise  çalışmanın yapıldığı ilgili seçim çevresinde partimizin çalışma prensiplerinin belirneneceği görüş alışverişi noktasında ağırlık kazanarak devam edecektir.Bizzat ilgili seçim çevrelerinde birebir yüzyüze yapılan bu çalışmalar çok verimli olmaktadır. Bu çalışmalardan elde edilen veriler düzenli bir şekilde  not edilmekte ve partimizin kısa vadede 2014 yılı mahalli idareler seçimlerindeki kararlarında,planlamalarında ve metodlarında çok önemli bir rol oynayacaktır.Uzun vadede ise partimizin mahalli idarelerle ilgili genel ve yerel politikaların belirlenmesinde ana materyal olacaktır.

İl yönetim kurulu üyelerimiz geçtiğimiz günlerde Kadirli ilçemiz,Düziçiilçemiz,Hasanbeyli ilçemiz ve Sumbas ilçelerimizde bu çalışmalarını yapmışlardır. Diğer ilçelerimizdede bu çalışmalar kısa bir sürede tamamlanacaktır.Seçimlere kadar bu çalışmalar aralıksız  olarak ,gerekirse 4-5 kez tekrar ederek devam edecektir.



Güncel 25.10.2016 05:02:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da tarihi binada çıkan yangının nedeni araştırılıyor

2

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

3

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

4

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

5

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

6

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

7

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

8

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

9

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

10

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak