Kuyulu:?Genel Başkanımız Hemşehrileri ile Buluşmaya Geliyor?

Kuyulu:?Genel Başkanımız Hemşehrileri ile Buluşmaya Geliyor?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, Belediyelerimizin açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere 6-7 Nisan 2013 tarihinde Osmaniye`mizi ziyaret edeceklerdir. AKP nin ve BDP nin işbirliği içerisinde yürüttükleri Çözüm Sürecinin zihinlerimizi bulandırdığı günlerde  yapılacak bu ziyareti önemsiyoruz. Küresel güç odaklarının yönlendirmesi ile bir araya gelen, yerli işbirlikçiler Türk Milletinin sinir uçları ile oynuyorlar. Müzakere Sürecinin önemli bir evresi olan Nevruz kutlamalarında, Türk Devletinin bütünlüğünü korumakla görevli olan güvenlik birimleri devlete meydan okuma girişimlerine  seyirci kalmıştır. Sosyal paylaşım sitelerinde, Nevruz gösterilerine karşı görüş beyan eden 16 yaşındaki öğrencilerimize res`en gözaltı uygulatan Cumhuriyet  Savcıları, Diyarbakır`da ``barış`` libası altında savaş çığlıkları atanları görmezden gelmiştir.

İnsanları öldürmek maksadıyla örgütlü olarak eline silah alanları gül uzatarak, gülümseyerek amacından vazgeçiren bir ülke yoktur.Bu anlayış,teröristi meşrulaştırır.AKP iktidarının dayattığı Çözüm Süreci,  bu anlayışın ülkemizdeki yansımasıdır.AKP iktidarı PKK nın lider kadrosuna tebessüm ederek terörü bitireceğini sanmaktadır.

AKP ye herhangi bir sebeple oy vermiş olan insanımız, ülkemizin geleceği adına, emaneti teslim ettiği insanları sorgulamalıdır. 2.267.000  müslümanın can vermesinin sebebi olan Arap Baharını ABD ve İsrail ile birlikte ülkemizde kimlerin desteklediğine bakarak bir ders çıkartmalıyız. Gönlünde ezan, bayrak, vatan sevgisi taşıyan herkesi düşünmeye davet ediyoruz. Dün konuşmaya cesaret edemeyen bölücü başı, bugün devlete meydan okurcasına  ``yaşantımız eski yaşantımız, savaş eski savaşımız olmayacak`` demektedir. Ona bu cesareti kim veriyor? Çözüm Sürecinde yapılan görüşmelerin ortalığa yayılan pis kokuları, milletimizin zihnini karıştırırken, bölücüler cüret kazanmışlardır.

Birileri  yedi gün yirmi dört saat Çözüm Sürecinin doğru bir metod olduğunu anlatıyor. İnsanlarımızı bu konuda ikna etmek için milyon dolarlar harcandığı söylenmektedir. Çözüm Süreci Osmaniye fıstığının fiyatını, çalışanların ücretini yükseltmeyeceği gibi etin, ekmeğin, samanın, gübrenin fiyatını düşürmeyecektir. Ülkeye barış getireceğini sananlar bilmelidir ki;  Sefaletin olduğu yerde suhulet olmaz.

Bugün küresel güçler bizi öz vatanımızda köleleştirmek istiyorlar.Doksanbir yıl önce Fransızlar da bu topraklara aynı amaçla gelmişlerdi. Ecdat, onlarla müzakere etmedi, ``Ya istiklal ya ölüm ``dedi. Kollarını, bacaklarını verdiler yetmedi canlarını verdiler. Üzerinde göğsümüzü gererek dolaştığımız bir vatan bıraktılar. O şanlı ecdadın evlatları olarak bu vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak namus ve şeref borcumuzdur. Mukaddes emanetimize sahip çıkmak adına ilk görevimiz; Ülkemizi bölmek için uğraşanlara cüret veren zihniyeti başımızdan uzaklaştırmaktır. Ülkemizin kurtuluşu ve refahı katı particilik anlayışı, makam ve mevki hırsı ile değil,`` Önce Ülkem Ve Milletim `` anlayışı ile gerçekleşir. Bu anlayışı yüksek sesle söyleyen tek lider, hemşehrimiz Sayın Devlet Bahçeli`dir. Sayın Genel Başkanımız sılay-ı rahim yapacak, hemşehrileri ile kucaklaşacaktır. Devleti sahipsiz, Türk Milletini kimsesiz sananlara karşı,Türkmen Bey`imizin yanında saf tutarak  ``DAYAN TÜRKİYE BİZ VARIZ `` diye haykırmak için bütün Osmaniyeli hemşehrilerimizi;

?06 Nisan Perşembe günü saat 15.00 de Musa Şahin Bulvarı (Eski Otogar Yeri) yapılacak olan törene davet ediyoruz.



Güncel 25.10.2016 05:05:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

3

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

4

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

5

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

6

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

7

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

8

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

9

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

10

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi