Lapseki Belediyesi deprem bölgesinde iftarlara başladı

Lapseki Belediyesi deprem bölgesinde iftarlara başladı

Lapseki Belediyesi deprem bölgesinde iftarlara başladı

Çanakkale’nin Lapseki ilçe Belediyesi, 11 ili etkileyen yıkıcı depremlerde en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaraş ve Hatay’da 5 gün boyunca 3 bin depremzedeye vereceği iftar yemekleri başladı.
6 Şubat’ta tarihinde Kahramanmaraşlı merkezli 11 ili etkileyen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından Lapseki Belediyesi ilk günden bu yana yaraların sarılabilmesi adına yardımlarına devam ediyor. Lapseki Belediyesi tarafından depremlerde en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaraş ve Hatay’da depremzedelere 5 gün boyunca verilecek iftar yemekleri başladı. Dün Kahramanmaraş’ta Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde depremzedelere iftar yemeği verildi. Bugünde Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde depremzedelere iftar verilecek.
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, “Tüm depremzede vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, hayırlı Ramazanlar dilerim” dedi.
Lapseki Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise’ “Gönlümüz bir iftar sofralarımız bir, Lapseki Belediyesi olarak, Ramazan ayının 3. gününde deprem Bölgesinde ilk iftarımızı Kahramanmaraş/Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde depremzede kardeşlerimiz ile birlikte açtık” denildi.


Güncel 26.03.2023 13:55:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

3

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

4

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

5

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

6

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

10

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı