Lastiği patlayan tır bariyerlere daldı

Lastiği patlayan tır bariyerlere daldı

Lastiği patlayan tır bariyerlere daldı

Edirne’nin Keşan ilçesinde lastiği patlayan seyir halindeki tırın lastiği patladı. Tonlarca ağrılıktaki dorseli tırın bariyerlere çarptığı kazada, yolun diğer tarafında bulunan benzin istasyonuna girmemesi ile facia yaşanmamasını sağladı.
Kaza Keşan-Gelibolu karayolunda meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Keşan’dan Gelibolu istikametinde seyir halinde olan tırın lastiği patladı. Sürücüsünün yol üzerinde tutmaya çalıştığı dorseli tır, solun solunda bulunan bariyerlere girdi. Bariyerleri ezerek metrelerce ilerleyen tır bir süre sonra ancak durabilirken, sürücü ise kazayı yara almadan atlattı. Tır sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmeyip yolun sağında bulunan benzin istasyonuna girmemiş olması ise felaketin yaşanmasının önüne geçildi.
Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri trafik akışını bir süre kontrollü olarak sağlarken, vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılan tırın, çekici yardımıyla bölgeden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.


Yurt Dünya 11.03.2023 17:02:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Nizami Gencevî’nin “Leyla ile Mecnun” Eseri Türkiye Türkçesinde Yayımlandı

2

Antalya'da trafik kazasında ölen gencin cenazesi yakınlarına teslim edildi

3

Kontrolsüz ekran kullanımı çocuklarda dil gelişimini geciktiriyor

4

Antalya'da sağlık görevlisini darbederek öldürdükleri iddia edilen 4 sanıktan biri hakim karşısında

5

Antalya'da acil durumlarda hastane verimliliğinin sürdürülmesine yönelik eğitim düzenlendi

6

Enuygun.com yılbaşı pazarlarının kurulduğu vizesiz rotaları paylaştı

7

Türkiye'nin ilk "Köy Üniversitesi" projesiyle kırsalın ihtiyaçlarına akademik destek

8

Terminal Kadıköy'e "Özellikli İşletme Ödülü"

9

Osmaniye’de çiftçilere 61 bin 106 adet sertifikalı zeytin fidanı dağıtıldı

10

Jandarmadan öğrencilere mesleki tanıtım ve şehit ailesine ziyaret