Laura Heryman: "Kupayı kazanmak için sonuna kadar savaşacağız"

Laura Heryman:

Laura Heryman: "Kupayı kazanmak için sonuna kadar savaşacağız"

CEV Kupası final serisi ilk maçında elde edilen 3-1’lik Allianz MTV Stuttgart galibiyetini değerlendiren Eczacıbaşı Dynavit’in başarılı voleybolcusu Laura Heryman, "Bu maçtan dersler çıkaracağız. Diğer maça kadar gelişerek daha iyi olmalıyız. Kupayı kazanmak için sonuna kadar savaşacağız" dedi.
Eczacıbaşı Dynavit, CEV Kupası final serisi ilk karşılaşmasında evinde Alman ekibi Allianz MTV Stuttgart’ı 3-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından basın mensuplarına konuşan turuncu-lacivertlilerin tecrübeli oyuncusu Laura Heryman, "Maçı kazandığımız için çok heyecanlıyız. İnişli çıkışı bir maç oldu. Bu maçtan dersler çıkaracağız. Diğer maça kadar gelişerek daha iyi olmalıyız. Sahada her şeyimizi verdiğimize eminim. Kupayı kazanmak için sonuna kadar savaşacağız” ifadelerini kullandı.

“Kupayı kazanacağımıza inanıyorum”
’Şampiyonluk şansımızı yüzde 100 görüyorum’ diyen Heryman, cümlelerine şöyle devam etti:
"Kupayı kazanacağımıza inanıyorum. Bu takımın birçok şeyi başaracağına inanıyorum. Bu da CEV Kupası’nı kazanmakla başlayacak. Elimizden gelen her şeyi yapacağız ve kupayı kazanıp ülkemize döneceğiz."


Spor 15.03.2022 22:25:20 0

İlginizi Çekebilir

1

"Özellikli İşletme Ödülü" alan Antalya'daki tesis, yöresel ürünlere de ağırlık veriyor

2

Citroen'den aralık ayına özel sıfır faizli finansman desteği

3

Türk Kızılayın Gazze için hazırladığı 19. "İyilik Gemisi" Mersin limanından uğurlandı

4

Antalya'da 46 yıldır terzilik yapan Sadettin Dönmez mesleğini "aşkla" yaşatıyor

5

Ağır yanıkların iz bırakmaması için kök hücre üzerine çalışma yapılıyor

6

Mersin'de dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 28 zanlı tutuklandı

7

"Elite Label" kategorisindeki Mersin Maratonu'nda 7. kez madalya heyecanı yaşanacak

8

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar alan 10 katlı iş merkezi kontrollü şekilde yıkıldı

9

Üniversitenin uygulama çiftliği öğrencilere sahada eğitim imkanı sunuyor

10

Adana'da karaciğer hastası kadavradan nakille hayata tutundu