Leicester City, Aston Villa deplasmanında kazandı

Leicester City, Aston Villa deplasmanında kazandı

Leicester City, Aston Villa deplasmanında kazandı

Premier Lig’in 25. haftasında Leicester City, deplasmanda karşılaştığı Aston Villa’yı 2-1 mağlup etti. Leicester City’de milli futbolcu Çağlar Söyüncü 90 dakika forma giydi, Cengiz Ünder ise yedek bekledi.
Premier Lig’in 25. haftasında Aston Villa ile Leicester City, Villa Park’ta karşılaştı. Konuk takım, ilk yarıyı 19. dakikada James Maddison ve 23. dakikada da Harvey Barnes’in golleriyle 2-0 önde tamamladı. Aston Villa, 48. dakikada Bertrand Traore ile farkı 1’e indirdi. Mücadelenin kalan bölümünde başka gol olmayınca Leicester sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Leicester City’de milli futbolcu Çağlar Söyüncü 90 dakika forma giydi, Cengiz Ünder ise yedek bekledi.
Bu sonucun ardından Leicester, puanını 49’a yükseltti ve maç fazlasıyla ikinci sıraya çıktı. Aston Villa ise 36 puanla 8. sırada kaldı.


Spor 21.02.2021 20:21:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Beyin ve sinir cerrahları Gaziantep'teki toplantıda bir araya geldi

2

Konyaaltı ilçesinde spor kursları başladı

3

GÜNCELLEME - Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapıların yıkımına başlandı

4

Isparta’da bir lisede çevre duyarlılığı sosyal deneyi yapıldı

5

Getmobil Seri A yatırım turunda 22 milyon dolar yatırım aldı

6

AKM'de "Erişilebilir Tiyatro" yeni sezonda da devam ediyor

7

Sahte TOKİ siteleriyle 23 milyon TL vurgun: 19 şüpheli yakalandı

8

Alanya Belediyespor'da hedef CEV Kupası'nda tur atlamak

9

Kahramanmaraş'ın Germanicia mozaikleri kadınların emeğiyle yeniden hayat buluyor

10

Devlet desteğiyle besiciliğe başlayan veteriner, babasının emanetine de sahip çıkıyor