LG buhar özellikli çamaşır makineleri bakterileri yok ediyor

LG buhar özellikli çamaşır makineleri bakterileri yok ediyor

LG buhar özellikli çamaşır makineleri bakterileri yok ediyor

ISTANBUL (AA) - LG, buhar özellikli çamasir makineleriyle üst düzeyde hijyen saglarken alerji ve solunum problemlerine neden olan alerjenleri yüzde 99,9 yok ediyor. Kurutuculari ise kapali ev ortaminda giysileri kurutma derdine son veriyor.

LG'nin açiklamasina göre, pandemide ikinci dalganin tüm hiziyla baslamasi, kis aylarinin gelmesiyle birlikte diger solunum yolu hastaliklarinda da artis yasanmasi tüketicilerin sagliklarina ve hijyenlerine daha da fazla dikkat etmesine neden oluyor.

Sagliklarini korumak adina temizligi her yönüyle ön planda tutanlar için, yikadiklari çamasirlari kisin kapali ortamda kurutmak büyük bir sorun oluyor. Soguk havalar yüzünden açilamayan pençeler nedeniyle evler yeteri kadar havalanamiyor. Bir de üzerine, iç alanlarda kurutulan çamasirlar eklenince büyük saglik sorunlarina davetiye çikariliyor. Ev içerisinde kurutulan çamasirlarin yarattigi nemli ortamlar spor adi verilen “tohumlari” serbest birakabilen küf olusumunu tesvik ediyor. Bu da basta astim ve alerjik hastaliklar olmak üzere birçok saglik probleminin tetikleyicisi olarak kabul ediliyor.

LG, toplumun sagligina maksimum özen gösterdigimiz bugünlerde, tüketicilerini buhar özellikli çamasir makineleri ve kurutuculariyla destekliyor. Tüketiciler dilerlerse buhar özellikli çamasir makinesi ve kurutucuyu ayri ayri, dilerlerse de hem yikama hem de kurutma fonksiyonu olan tek bir makine olarak satin alabiliyor.


- Alerjenleri yok eden çamasir ve kurutma makineleri


LG çamasir makineleri, buhar özelligiyle mükemmel çamasir yikama fonksiyonunun yani sira, özel bir sterilizasyon döngüsüyle, alerjenlerin yüzde 99,9'unu yok ediyor. Buhar özellikli çamasir makineleri, klasik çamasir makinelerinin aksine, kazanin sadece bir bölümüne degil, tamamina 60 derecelik buhar vererek giysilerdeki bakteri ve alerjenleri ortadan kaldiriyor.Sirketin yeni nesil çamasir kurutma makineleri de, hizli ve kolay kuruma saglamanin yani sira, buhar teknolojisi ile, giysilerdeki tozlari, alerji veya solunum sorunlarina neden olabilecek alerjenleri, tipki çamasir makinesinde oldugu gibi yüzde 99,9 azaltiyor.


- Yapay zeka teknolojisi ile ekstra kolaylik


LG çamasir makinelerinde buhar özelliginin yani sira yapay zeka teknolojisi de kullaniliyor. LG AIDD çamasir makineleri, kullanicilara program seçmeye gerek duymadan, yikanacak çamasirlarin kumaslarinin cinsini, agirligini ve hacmini belirleyerek, bu çamasirlara uygun programi belirliyor.

Akilli çamasir makinesi, tisört ve pantolon gibi birbirinden oldukça farkli giysilerden olusan bir çamasir gurubunu tanimlayarak yikama hareketlerini, sicakligi ve süreyi farkli ürünlerden olusan çamasir grubuna uyacak sekilde programlayabiliyor. Bu yeni teknoloji ayni zamanda, çamasirlarda yikamadan kaynakli olusan hasarlari yüzde 18’e varan oranda azaltiyor.LG kurutucular, kurutma islemi bittikten sonra kendi kendini temizlemesi ve kullanicinin herhangi bir temizlik islemi yapmaya ihtiyaç duymamasi özelligiyle öne çikiyor.

Sirket, zorlu saglik sartlari ve kis aylarinin gelmesi nedeniyle çamasir makineleri ve kurutucularda uyguladigi kampanyalari yil sonuna kadar uzatiyor.



Politika 3.12.2020 10:47:49 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı