LG'den UltraGear 27GN880 Nano IPS Ergo Monitör

LG

LG'den UltraGear 27GN880 Nano IPS Ergo Monitör

ISTANBUL (AA) - LG, oyun keyfinin yani sira, rahatini da düsünenler için LG UltraGear 27GN880 Nano IPS Ergo Monitör'ü sunuyor.

LG Electronics'den (LG) yapilan açiklamaya göre, gerçekçi renkleri, ultra yüksek hizi, tepki süresi HDR10, Nvidia G-Sync ve AMD FreeSync destegi ile oyuna keyif katan LG UltraGear 27GN880 Nano IPS Ergo monitör, ergonomik standi ve tümüyle hareket ettirilebilmesiyle ekstra rahatlik sagliyor.

Monitörün, 27 inç boyutundaki UltraGear 27GN880 Nano IPS paneli, 2560 x 1440 piksel çözünürlügü, 350 cd/m² parlakligi ve yüzde 98 oraninda DCI-P3 renk gamutunu ile oyuncular, en zorlu ve hareketli oyunlarda bile, kendilerini aksiyonun ortasinda buluyor.

1ms(GtG) &144 Hz'lik ultra yüksek hiz, oyuncularin sonraki kareyi daha hizli görmelerini ve görüntünün daha sorunsuz akmasini sagliyor. Rekabet seven oyuncular, rakiplerine daha hizli tepki verebiliyor ve kolayca hedefe nisan alabiliyorlar. Böylelikle oyuncular, oyun keyif ve heyecanini bölmeden, kesintisiz sekilde sürdürebiliyor.

Ekranda HDR 10 destegiyle hem HDR oyun hem de içerik keyfi sunan monitör, Nvidia G-Sync ve AMD FreeSync destegi de sagliyor. Bu sayede, hangi ekran karti kullanilirsa kullanilsin, çok daha akici bir görüntü elde edilebiliyor, düzensiz yirtilma, titreme ve takilmalar engellenerek, en hizli oyuncular için mükemmel bir performans saglaniyor.

Monitörün kendi arayüzünde ise, Dinamik Hareket Senkronizasyonu, Siyah Dengeleyici ve Nisan imleci destegi de sunuluyor. "Dinamik Hareket Senkronizasyonu" giris gecikmesini en aza indiriyor. Böylelikle, oyuncular her ani gerçek zamanli olarak yakalayabiliyor. Monitörün siyah dengeleyici özelligiyle de, en karanlik yerlerde bile detaylari net bir sekilde görüyor, oyuna tam performans devam edebiliyor.

Sabitleme aparati ve rondela ile gelen LG UltraGear 27GN880, ergonomik standin sundugu esneklik; ekranin ergonomik bir sekilde genisletilip daraltilmasini, döndürülmesini, ekseni etrafinda çevrilmesini, yükseltilip egilmesini mümkün kilmanin yani sira daha rahat oyun oynanmasi için mükemmel ekran konumu elde edilmesini de sagliyor.



Yurt Dünya 12.11.2020 11:59:00 0