LG'nin kıvrılabilir Oled TV'si pazara sunuldu

LG

LG'nin kıvrılabilir Oled TV'si pazara sunuldu

ISTANBUL (AA) - Televizyon teknolojilerindeki en yenilikçi gelisme olarak kabul edilen türünün tek örnegi kivrilabilir LG Signature Oled R, Güney Kore'de satisa sunuldu.

LG Electronics'ten (LG) yapilan açiklamada, dünyanin ilk kivrilabilir TV'si olan LG Signature Oled R'nin (model RX), Güney Kore'nin merkezi noktalarinda yer alan yedi premium tüketici elektronigi magazasinda 100 milyon Güney Kore Wonu (87 bin dolar) perakende satis etiketiyle raflardaki yerini aldigi bildirildi.

Açiklamada, LG Signature Oled R'nin en iyisini talep eden, oyunun kurallarini degistiren ve yeniligin gerçek degerini anlayabilen müsteriler tarafindan takdir edilecek bir basyapit olarak tanimlandigi kaydedildi. LG Signature Oled R'nin sadece olaganüstü bir mühendislik ve kullanici odakli tasarim basarisi olmadigi belirtilen açiklamada, ayni zamanda "her alani zenginlestirecek ve her yasam tarzini tamamlayacak bir sanat eseri" konumunda bulundugu ifade edildi.

Açiklamaya göre, artizan düzeydeki özen, firçalanmis alimünyum kasasindan Kvadrat of Denmark imzali sik ve modern yün hoparlör kapagina kadar LG Signature Oled R'nin her detayinda görünüyor. Tüketiciler, Signature Black, Moon Grey, Topaz Blue veya Toffee Brown olmak üzere, LG Signature Oled R'in dört zarif kaplama tonu arasinda seçim yapabiliyor ve alüminyum tabana bir isim veya mesaj yazdirarak ünitelerini daha da kisisellestirebiliyorlar.

LG Signature Oled R, üstün görüntü kalitesi saglamak için kendinden aydinlatmali piksel teknolojisinden ve bagimsiz karartma kontrolünden yararlanan, pürüzsüz 65 inç esnek oled ekrana sahip. Yeni TV, gelismis donanimin ötesinde, LG'nin yenilik yapma ve tüketici avantajlarina dogrudan katkida bulunan yeni olanaklar yaratma konusundaki rakipsiz yetenegini temsil ediyor. TV'nin kivrilabilir tasarimi ev eglencesi alaninda da yepyeni bir olanak yaratarak dügmeye dokunarak gözden kaybolabilen bir TV ile çevresindeki alan arasindaki iliskiyi yeniden tanimliyor.

LG'nin tasarimi, kullanicilari duvarin sinirlamalarindan kurtararak, yalnizca açildiginda yararli olan büyük, siyah bir ekran için kalici olarak yer ayirmak zorunda kalmadan yasam ortamlarini düzenlemelerine olanak taniyor. TV, üç farkli görüntüleme formatina dönüsebilme özelligi ile (Tam görünüm, yari görünüm ve sifir görünüm) sirketin oled teknolojisindeki ustaligi sayesinde kullanici deneyimini heyecan verici, yeni yollarla genisletiyor.


- "Esi görülmemis bir basari"


Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen LG Home Entertainment Company Baskani Park Hyoung-sei, su ifadeleri kullandi:

"LG Signature Oled R'de gösterilen teknolojik ve tasarim yeniliginin kusursuz birlesimi, gerçekten bir sanat eseri olarak adlandirilmayi hak eden esi görülmemis bir basaridir. Televizyonun ne oldugunu yeniden tanimlayan bu benzersiz gerçek lüks ürün, farklilastirilmis bir kullanici deneyimi ve alan hakkinda yeni bir düsünme yöntemi sunarken, LG'nin premium TV pazarindaki liderligini bir kez daha teyit ediyor."



Yurt Dünya 22.10.2020 15:40:44 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Burdur'da kafeden hırsızlık yaptığı tespit edilen 3 şüpheli yakalandı

2

Mersin'de parmakta sıkışan yüzüğü hastaneye çağrılan itfaiye çıkardı

3

Burdur Gölü yakınındaki arazilerde 25 bin zeytin fidanı toprakla buluşturuldu

4

Mersin'de "Uluslararası Çocuk Festivali" düzenledi

5

Mersin'de apartmanın arka kısmındaki ev eşyaları yandı

6

Mersin Aydıncık'ta yenidünya hasadı devam ediyor

7

Hatay ve Mersin'de makam koltukları çocuklara devredildi

8

Antalya'da günübirlik kiralanan evler denetlendi

9

Adana'da "Okulda Çiftlik" projesiyle öğrenciler meyve fidanı dikti

10

Finike BİLSEM öğrencilerinin projeleri, Isparta'da sergileniyor