Limak Enerji Balıkesir Bölge Müdürlüğünün yeni binası açıldı

Limak Enerji Balıkesir Bölge Müdürlüğünün yeni binası açıldı

Limak Enerji Balıkesir Bölge Müdürlüğünün yeni binası açıldı

BURSA (AA) - Limak Enerji Balikesir Bölge Müdürlügünün, müsterilerinin konforlu ve hizli bir sekilde islemlerini gerçeklestirebilmeleri için hizmete sundugu yeni binasinin açilisi yapildi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Bursa, Balikesir, Çanakkale ve Yalova'da 5 milyon kisiye hizmet veren Limak Enerji'nin Bölge Müdürlügü, müsterilerinin daha konforlu bir ortamda ve en hizli sekilde islemlerini gerçeklestirebilmeleri adina yeni adresinde hizmet vermeye basladi.

Balikesir Valisi Hasan Sildak, törende yaptigi konusmada, yeni genel müdürlük binasinin, bölge halkina çok daha kaliteli hizmet sunmasini dileyerek, "Yeni is kollari ile Balikesir'e yatirimlarinizin arkasi kesilmesin." degerlendirmesinde bulundu.

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz da, "Biz sirketinizin çalismalarindan çok memnunuz. Yaptiklari yatirimlar ve özverili çalisma sayesinde Balikesir'in elektrigi kesilmiyor. Müsteri odakli bir yaklasimla hayata geçirilen hizmet binanizin da sehrimize deger katacagina inaniyorum." ifadelerini kullandi.

Limak Holding Yönetim Kurulu Baskani Nihat Özdemir ise Balikesir'e hizmet etmekten gurur duyduklarini ifade etti.

Balikesir'in gelecek yillarda Türkiye genelinde çok büyük bir büyüme gösterecegine inandiklarini vurgulayan Özdemir, sunlari kaydetti:

"Bizler de bu büyümeye paralel hareket etmek durumundayiz. Elektrik hayatimizin en vazgeçilmez noktalarindan bir tanesi. Su kadar önemli. Suyu belki kovayla tasiyabilirsiniz ama elektrigi tasiyamazsiniz. Bizler de sirket olarak her eve elektrik vermek durumundayiz. Her geçen gün artan abone sayisina, çalismalarimiza ara vermeden en dogru sekilde en kaliteli hizmeti saglayarak cevap vermeye ve hizmet noktalarimizi artirmaya devam edecegiz."

Limak Enerji Uludag Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac da pandemi sürecinde hizmetlerini aksatmadan sunmasi gereken sirketlerin böyle bir dönemde çok daha fazla titizlik göstermesi gerektigini vurgulayarak söyle devam etti:

"Bu durumu göz önüne alarak daha genis bir hizmet alaninda, sosyal mesafenin korunma olanaginin kolay oldugu, hem müsterilerimiz hem çalisanlarimiz açisindan tüm koruma tedbirlerinin alindigi yeni bir noktada hizmetlerimizi vermeye basladik. Limak Holding Yönetim Kurulu Baskanimiz Nihat Özdemir, müsteri memnuniyeti konusunda çok hassas. Biz de bu hassasiyet çizgisinde müsteri odakli çalismalarimiza devam ediyoruz. Balikesir'de sirketimizin abone sayisi artmaya devam ederken, tüm hizmet noktalarimizda müsterilerimizin çok daha yakininda, tüm tedbirler alinmis bir sekilde hizmetlerimizi devam ettiriyor olacagiz. Yeni hizmet noktamizin hayirli olmasini dilerim."

Açilis törenine, Balikesir Il Emniyet Müdürü Hasan Onar, Il Jandarma Komutani Jandarma Kidemli Albay Tarik Hekimoglu, Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan, Altieylül Belediye Baskan Yardimcisi Feyyaz Çiftçi, Il Müftüsü Ramazan Topcan, Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Sadullah Özel, Türk Telekom Il Müdürü Atila Atalay, BASKI Genel Müdürü Izzet Günal ve sirket çalisanlari da katildi.



Yurt Dünya 27.11.2020 22:56:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, trafik uygulamasına katıldı

2

Hatay'da Ülkem Okuyor Derneğince yaptırılan ev, depremzede aileye verildi

3

AK Parti Mersin Milletvekili Kıratlı, otoyol projesindeki çalışmaları inceledi

4

Adana'da "11. Yeşilay Bisiklet Turu" düzenlendi

5

Adana'da özel halk otobüsünün çarptığı kişi yaşamını yitirdi

6

Hatay'da ormanlık alanın yakınında ateş yakan kişiye para cezası verildi

7

Kahramanmaraş'ta forkliftin altında kalan işçi öldü

8

Antalya Gazeteciler Cemiyeti heyeti Almanya'da temaslarda bulundu

9

Manavgat'ta polis ekipleri denetimlerini sürdürüyor

10

Adana'da iklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üreten 3 zanlı yakalandı