Lise Caddesindeki çalışmalar sürüyor

Lise Caddesindeki çalışmalar sürüyor

Lise Caddesindeki çalışmalar sürüyor

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından otogarın doğusunda bulunan Lise Caddesi ile Malatya yolunu birbirine bağlayacak olan caddede sürdürülen çalışmalar devam ediyor.
Yoğun çalışmaların sürdürüldüğü noktalardan bir tanesi olan otogarın doğusunda bulunan Lise Caddesi ile Malatya Yolundaki yol yapım işlemini yerinde inceleyen Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, ekiplere kolaylıklar diledi.
İncelemeler sırasında kısa bir bilgi de veren Başkan Kılınç, “Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kavşağı ile Malatya Yolunu birbirine bağlayacak olan Lise Caddesindeki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledik. Ekiplerimiz titiz ve planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Önceliğimiz yapılan işi sağlam ve eksiksiz bir şekilde tamamlayarak halkımıza hizmetin en kalitelisini sunmaktır” diye konuştu.


Güncel 12.01.2021 17:53:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de büfede çıkan yangın hasara neden oldu

2

Kahramanmaraş'ta metruk binada ceset bulundu

3

Serikspor-Pendikspor maçının ardından

4

Pendikspor-Serikspor'u 4-3 yendi

5

Burdur'da Üniversiteler Arası Satranç Türkiye Şampiyonası başladı

6

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı

7

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

8

Antalya'da "Girişimde Kadın Zirvesi"nin ikincisi düzenlendi

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde gençler için tenis kursu veriliyor

10

Antalya'da ramazanda kurulan sağlık istasyonlarında 11 bin kişiye sağlık hizmeti verildi