Liseliler için ‘Online Yaz Akademisi’ başlıyor

Liseliler için ‘Online Yaz Akademisi’ başlıyor

Liseliler için ‘Online Yaz Akademisi’ başlıyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi, bu yıl üniversite aday öğrencileri için 20-24 Temmuz tarihleri arasında ‘Online Lise Yaz Akademisi’ düzenliyor. Akademinin amacı, öğrencilerin hayallerine ve kişiliklerine uygun meslek seçimi yaptırmak için öncesinde bir üniversite deneyimi yaşatmak.
11’inci ve 12’nci sınıf lise öğrencilerinin kariyer haritasını belirlemeden önce online platformda eğitim almak istedikleri bölümün dersine katılabileceklerini ifade eden İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, “İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak 20 - 24 Temmuz tarihleri arasında birbirinden eğlenceli ve nitelikli dersler ile donanımlı akademik kadromuzu, hedef belirleme sürecinde olan lise öğrencileri ile buluşturuyoruz” dedi.

“Tüm adayları bekliyoruz”
13-17 Temmuz’da online başvuru ile öğrencilerin derslerinizi seçip kayıt işlemlerini tamamlayabileceğini ifade eden Gayretli, “Belirlenen tarihler arasında İstanbul Gelişim Üniversitesi web sitesi üzerinden diledikleri kadar derse kayıt yapabilecekler. Tamamen ücretsiz olarak gerçekleşecek ‘Online Lise Yaz Akademisi’ deneyimini yaşamak için tüm üniversite adaylarını bekliyoruz" diye konuştu.
Öğrencilerin online olarak katılabilecekleri dersler ise şu şekilde sıralandı: Geleceğin Lideri, Behind the Scenes: The Making of Politics, Coaching Excellence: Leadership, Hayatı İnşa Etmek: Kariyer Başarısının Sırları, Sosyal Medyanın Karanlık Yönü, Sanat ve Edebiyat Niçin Vardır? Edebiyatta Güncel Örnekleri ile Metinler Arası İlişki Kuramı, Biyosensörler, Yapay Zekâ, Dijital Gastronomi, Al and Covid-19, Future Technologies, Sosyal Medya Okuryazarlığı.


Güncel 13.07.2020 12:50:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi