Lodosun yaraları sarılıyor

Lodosun yaraları sarılıyor

Lodosun yaraları sarılıyor

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde lodosun yaraları sarılmaya başlandı.
Geçtiğimiz günlerde Trakya’nın tamamını olumsuz etkileyen ve bazı bölgelerde ağır hasar oluşturan lodos fırtınası, Süleymanpaşa’da da etkili oldu. Deniz ulaşımı aksarken balıkçılar da denize açılamadı. İç kesimlerde ise şiddetli fırtına nedeniyle çok sayıda ağaç devrildi. Süleymanpaşa Belediyesi, lodosun etkisini yitirmesi ile birlikte çalışmalara başladı. Sorumluluk bölgelerinde yıkılan ağaçlar ve kopan dallar Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından toplanırken, kamusal alanlarda meydana gelen hasarlar da gideriliyor.

“Fırtınanın etkilediği alanlara müdahale ediyoruz”
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, tüm hayatı olumsuz etkileyen lodos fırtınası ve sonrasında gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu. Yüksel, “Şehrimizin dört bir yanında fırtınanın yol açtığı yıkıntı ve devrilen ağaçlara anında müdahale ettik, etmeye devam ediyoruz. Allah’a şükür, bölgemizde etkili olan olumsuz hava koşulları hemşehrilerimiz için bir can kaybına neden olmamıştır. Çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğimizden vatandaşlarımızın hiçbir şüphesi olmasın” diye konuştu.

Tedbir çağrısı
Olumsuz hava şartlarının devam edebileceğine de değinen Başkan Yüksel, fırtınada zarar görmüş ancak daha sonradan yıkılabilecek ağaçlar ya da yapılara karşı dikkatli olunması gerektiğini ifade ederek, oluşabilecek her türlü olumsuz durumla ilgili 0 282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’ne bilgilendirmede bulunulması çağrısında bulundu. Yüksel, “Her ne olursa olsun tedbirlerimizi elden bırakmayalım. Oluşabilecek olumsuz durumları lütfen 0282 259 59 59 numaralı çağrı merkezimizden bize bildirin” açıklamasında bulundu.


Güncel 1.12.2021 16:06:44 0
Anahtar Kelimeler: lodosun yaraları sarılıyor

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

2

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

3

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

4

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

5

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

6

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

7

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

8

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

9

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu: