Lütfü Savaş: "Hatayspor, yeni Boupendza’ları hazırlıyor"

Lütfü Savaş:

Lütfü Savaş: "Hatayspor, yeni Boupendza’ları hazırlıyor"

Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor’un yeni Boupendza’ları hazırladıklarını söyledi.
Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor’un başarılı oyuncusu Aaron Boupendza’nın Rus ekibi, Krasnodar’a 8 milyon Euro satılmasının ardından yaptığı açıklamada, Boupendza’nın 8 milyon Euro’ya satışı olduğu ifade ederek, "Rus takımı Krasnodar, 8 milyon Euro’nun 6 milyon Euro’sunu 10 güne kadar ödemesini gerçekleştirecek. Geri kalan 2 milyon Euro mayıs ayında gerçekleştirecek" dedi.
Krasnodar’a transfer olan Aaron Boupendza’nın lig sonuna kadar Hatayspor’da oynayacağını ifade eden Başkan Savaş, "Boupendza’yı çıkaran Hatayspor, yeni Boupendza’ları şu anda hazırlıyor. Önümüzdeki yılda önemli bir futbolcuyu önemli bir takımımıza vermek için arkadaşlarımız çalışıyor. Hatayspor böyle kurumsallaşacak, hem de ligde kalacak ve Türk sporuna, dünya sporuna oyuncu kazandırmaya devam edecek" şeklinde konuştu.


Spor 23.02.2021 19:28:13 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi