Lviv’de tarihi opera binasında saldırılara karşı tedbir alınıyor

Lviv’de tarihi opera binasında saldırılara karşı tedbir alınıyor

Lviv’de tarihi opera binasında saldırılara karşı tedbir alınıyor

Ukrayna’nın Lviv kentindeki tarihi opera binasının dışında bulunan heykeller, Rusya’nın saldırılarına karşı koruma altına alındı.
Geçtiğimiz gün Rusya tarafından gerçekleştirilen saldırıların hedefi olan Lviv kentindeki tarihi yapı ve heykeller, sünger ve brandalarla kapatılıyor. Lviv’deki tarihi opera binası üzerindeki heykeller de itfaiye ekipleri tarafından sarılarak korumaya alınıyor.
Ukrayna vatandaşı Markian, olanlardan oldukça endişe duyduğunu belirterek, "Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm. 1903 yılında inşa edilen tarihi Livov Opera binası bizim gözümüzün önünde kapatılıyor. İçinde olan eserler çok kıymetli. Bundan dolayı mümkün olduğu kadar bombalardan korumak için onları kapatıyorlar" dedi.


Güncel 21.03.2022 18:25:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Manavgat Devlet Hastanesi'nde İnsan Hakları Günü etkinliği yapıldı

2

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

3

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

4

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

5

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

6

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

7

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

8

Koçfinans 30 yaşında

9

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

10

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı