İlginizi Çekebilir


Maçı durduran köpeği futbolcu kucağına alarak çıkardı

Maçı durduran köpeği futbolcu kucağına alarak çıkardı

Maçı durduran köpeği futbolcu kucağına alarak çıkardı

Kayseri’de Süper Amatör Küme karşılaşmasında sahaya giren köpek, yaptığı hareketlerle taraftarları güldürdü. Maçın ikinci yarısında sahaya giren ve oyunun durmasına neden olan köpeği, bir futbolcu kucağına alarak dışarıya çıkardı.
Kayseri Süper Amatör Küme A Grubu’nda OSB Atletikspor ile Kocasinan Ülküspor, Organize Sanayi Stadı’nda karşı karşıya gelirken karşılaşmada ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında, stadın açık kalan kapısından giren köpek bir anda sahada gezmeye başladı. Hem korkutan hem gülümseten köpek saha dışına çıkmadığı gibi koşarak oynamaya başladı.
Karşılaşmaya ara veren maçın hakemi köpeğin saha dışına çıkarılmasını istedi. Bunun üzerine OSB Atletikspor kalecisi Ersin İptaş, köpeği kucağına alarak saha dışına çıkarttı. Yaşananlar taraftarları güldürürken, ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti. 90 dakika sonunda Kocasinan Ülküspor sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.


Spor 21.12.2021 14:23:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol Süper Lig

2

Patara Deniz Feneri'nin restorasyonu tamamlandı

3

Futbol: Trendyol Süper Lig

4

İsrail'in Gazze'ye saldırıları Hatay'da protesto edildi

5

Kahramanmaraş'ta sosyal medyada cinayet faillerini öven şüpheli tutuklandı

6

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Antalya Diplomasi Forumu'nda AA standını ziyaret etti

7

Adana Demirspor, ikas Eyüpspor maçının hazırlıklarına devam etti

8

Bakan Uraloğlu, Antalya Havalimanı Yeni Terminal Binaları Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Osmaniye'de kaş, kirpik ve saçları dökülen küçük kızın tedavisini Başkan Çenet üstlendi

10

Emine Erdoğan, ADF'de "Ayrışan Dünyada Geleceği İnşa Etmek: Eğitimin Dönüştürücü Gücü Paneli"nde konuştu: