Maçın ardından

Maçın ardından

Maçın ardından

ISTANBUL (AA) - Süper Lig'in 2. haftasinda Besiktas'la 1-1 berabere kalan Fraport TAV Antalyaspor'da teknik direktör Tamer Tuna, yenilmezlik serisine devam ettikleri için mutlu oldugunu söyledi.

Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Tuna, "Takimimla gurur duyuyorum. Oyuncularimin disiplini, çalismasi, özel yasamlarindaki degerlerine sahip çikislari önemli. Yenilmezlik serisine devam ettigimiz için mutluyum." ifadelerini kullandi

Ilk yarida topu Besiktas'a verip oyunu kendilerinin kontrol ettigini söyleyen Tuna, "Biraz fazla izin verdik Besiktas'in topa sahip olmasina. Topa sahip olunca savunma ile orta alan arasindaki kullanabilecegimiz alanlar vardi. Ikinci yarida oyunu kontrol eden taraftik. Oyuna giren oyuncularla özelligimizi ortaya koyduk ama maalesef 40 metrelik bir uzun top sonrasi hatali gol yedik." diye konustu.

Oyuna sonradan giren ve beraberlik golünü atan Gökdeniz Bayrakdar ile ilgili de konusan Tuna, "Gökdeniz'i Kocaelispor'dan aldik. Karakterli, yetenekli, inandigimiz bir oyuncu. Henüz 18 yasinda. Antalyaspor'a, milli takima katki yapacagina inaniyoruz. Karakterini bozacagina inanmiyoruz. Dogru yolda ilerleyecek." ifadelerini kullandi.

Antalyaspor'un maçtan önce yasadigi test sorunlarina da açiklik getiren Tuna, sunlari aktardi:

"Maçtan önceki süreçle ilgili çok soru geldi. Dün sabah olagan bir testimiz vardi. Persembe antrenman öncesinde testimizi olduk. Sonrasinda sonuçlar çiktiginda olagandisi, görülmemis bazi bilgiler aldik. Numunelerle ilgili söylentiler çikmaya basladi. Takimimizda hiç pozitif vaka yoktu. O dönemde de yansidigi gibi, pozitif görülen süpheli testlerden kaynaklanan sonuçlar çikmisti. Sonraki süreci kulübümüz iyi yönetti. Federasyonun sayfalarina girmesi gereken bilgileri beklettik. Saglik kurulumuz laboratuvarla görüstü. Federasyona akredite olan hastane, laboratuvarlarda bu testler yapiliyor. Bugüne kadar 20 tane test yaptik. Hiçbirinde buraya gelen ekibin birinde bile pozitif çikmamisti, insallah da bundan sonra da çikmaz. Pandemi sürecinde bütün kurallara uyarak tesisimizi izole ederek günlük yasantimizi sürdürüyoruz. Sonrasinda bu testler için tekrar il saglik müdürlügüyle, laboratuvarla, görüstük tekrar test yapilmasiyla ilgili. Süleyman Demirel Üniversitesinin hastanesine de ayni numuneler verilmesine karsin negatif çikti. Sonrasinda alinan numunelerin de hiçbirinde pozitif vaka çikmadi. Bugün Besiktas'in da bir açiklamasi vardi. Bu hassas dönemi iyi yönettik ama sanki takimimizda pozitif vaka varmis gibi bir algi oldu. Ekibimizde bir tane bile pozitif vaka yoktu ve çikmadi."



Bölgeden 19.09.2020 23:22:27 0
Anahtar Kelimeler: maçın ardından

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da sulama kanalında boğulan çocuğun cenazesi defnedildi

2

Kahramanmaraş'ta depremde zarar gören alt yapının yenilenmesi çalışmaları sürüyor

3

Adana'da polisler özel gereksinimli çocuklarla buluştu

4

Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk yaşamını yitirdi

5

Adana'da arkadaşını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

6

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı

7

Kahramanmaraş’ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

8

Kahramanmaraş'ta kayıp 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü belirlendi

9

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Gökduman, makamını ortaokul öğrencisine devretti

10

Kozan'da huzur ve güven uygulaması yapıldı