Maçın ardından

Maçın ardından

Maçın ardından

BALIKESIR (AA) - TFF 1. Lig'in 7. haftasinda sahasinda Adana Demirspor'a 3-0 yenilen Royal Hastanesi Bandirmaspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, bu maglubiyetin takima travma yasatmasina izin vermeyeceklerini söyledi.

Royal Hastanesi Bandirmaspor'da Serdar Bozkurt ile sözlesmenin feshedilmesinin ardindan takimin basina getirilen ve ilk karsilasmasina çikan Erkan Sözeri, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, ilk yarida oynadiklari oyundan memnun oldugunu aktardi.

Adana Demirspor maglubiyetini bir an önce unutarak oyuncularini gelecek maçlara hazirlayacagini belirten Sözeri, "Maça iyi basladik ama 12'nci dakikada anlik hatamizdan gol yedik. O ana kadar direkten dönen topumuz var ama dönüste gol yedik. Yedigimiz gol moralimizi bozmadi. Oyunumuzu da bozmadi. Ilk yarida beklentimin üzerinde bir performans sergiledik. Ikinci yarida da bu oyunumuzu devam ettirebilseydik maçi çevirebilirdik ama ikinci yari devam ettiremedik." diye konustu.

Erkan Sözeri, bazi oyuncularin maç eksikliklerinin bulunduguna isaret ederek, "Skora bakildiginda 3-0 maglubuz. Bu maglubiyetin bize travma yasatmasina asla izin vermeyecegiz. Bu, bizi motive edecek. Bu, biraz zaman alacak. Devre arasinda yapacagimiz çalismalarla daha iyi duruma gelecegiz. Fiziksel olarak ve oyun anlaminda üst düzeye çiktigimiz takdirde çok güzel bir Bandirmaspor izleyecegiz. Aldigimiz maglubiyet skor olarak üzücü ancak oynadigimiz oyun gelecege dair olumlu sinyaller verdi." ifadelerini kullandi.


- Ümit Özat: "Bu maç bize can suyu gibi geldi"


Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise oyun olarak eksikliklerinin oldugunu söyledi.

Özat, Bandirmaspor'a bundan sonraki karsilasmalarinda basarilar dileyerek, "Bu maç bize can suyu gibi geldi. Her sey yoluna girmis degil, oyun olarak ve genel olarak eksiklerimiz var. Iyi bir takim olmak minimum 15-20 maçtan geçiyor. Maalesef bu is böyle. Baskisi ve stresi olan bir is. Camiamizda bir sabirsizlik var. En ufak kötü sonuçta homurdanma, mirildanmalar oluyor. Basariya bu sekilde gidemeyiz. Sadece baskan ve yönetim kulunun destegiyle olmuyor." degerlendirmesinde bulundu.



Bölgeden 25.10.2020 19:10:28 0
Anahtar Kelimeler: maçın ardından

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da toz taşınımı etkili oluyor

2

Hatay'da cami önünde silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti

3

Hatay'da sulama kanalında boğulan çocuğun cenazesi defnedildi

4

Kahramanmaraş'ta depremde zarar gören alt yapının yenilenmesi çalışmaları sürüyor

5

Adana'da polisler özel gereksinimli çocuklarla buluştu

6

Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk yaşamını yitirdi

7

Adana'da arkadaşını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

8

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı

9

Kahramanmaraş’ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Kahramanmaraş'ta kayıp 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü belirlendi