Maganda kurşunu az daha öldürüyordu

Maganda kurşunu az daha öldürüyordu

Maganda kurşunu az daha öldürüyordu

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir genç, aracın camından havaya ateş açan maganda yüzünden ölümden döndü. Mermi çenesini sıyıran genç şikayetçi oldu.
Olay, Abdi İpekçi Mahallesi İstasyon Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan beyaz hafif ticari aracın camından havaya tabanca ile iki el ateş açıldı. Mermilerden biri o esnada yoldan geçen B.Ö.’nün çenesi sıyırarak yaraladı. B.Ö.’nün arkadaşlarının 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan B.Ö., hafif sıyrığı sebebiyle hastaneye kaldırılmadı.
Olayı gören B.Ö’nün arkadaşı, "Yoldan geçiyorduk. Beyaz arabadan havaya iki el ateş edildi. Mermilerden biri de arkadaşımızın çenesini sıyırdı. Olayı 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdik, plakasını alamadık" dedi.
Hafif şekilde yaralanan B.Ö., polis merkezine giderek şikayetçi oldu.


30.05.2023 10:23:27 0
Anahtar Kelimeler: maganda kurşunu az daha öldürüyordu

İlginizi Çekebilir

1

AKM'de "Erişilebilir Tiyatro" yeni sezonda da devam ediyor

2

Sahte TOKİ siteleriyle 23 milyon TL vurgun: 19 şüpheli yakalandı

3

Alanya Belediyespor'da hedef CEV Kupası'nda tur atlamak

4

Kahramanmaraş'ın Germanicia mozaikleri kadınların emeğiyle yeniden hayat buluyor

5

Devlet desteğiyle besiciliğe başlayan veteriner, babasının emanetine de sahip çıkıyor

6

Daikin'den "360 Derece Ev Konforu Yaklaşımı"

7

Watsons Türkiye 20. yılını etkinliklerle kutladı

8

ÜNLÜ Portföy'de üst düzey atama

9

Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapıların tahliyesi sırasında gerginlik yaşandı

10

Mersin'de ilkokul öğretmenin eşinin adına yaptırdığı kütüphane açıldı