Mağaza vitrinleri sanatsal çalışmalarla donatılacak

Mağaza vitrinleri sanatsal çalışmalarla donatılacak

Mağaza vitrinleri sanatsal çalışmalarla donatılacak

Sanatseverler, 15-31 Ağustos tarihleri arasında Alenen Sanat projesi kapsamında Akasya’da gerçekleşecek ‘Vitrinlerin Değişen Yüzü: Sanat’ sergisine davet edildi.
Sanata ve sanatçıya verdiği değeri hayata geçirdiği çeşitli projeler ve iş birlikleriyle ortaya koyan Akasya, çok sesli, katılımcı, disiplinler arası bir sanat ortamı oluşturmak amacıyla İyilik İçin Sanat Derneği ile başlattığı ‘Alenen Sanat’ projesi kapsamında sanatseverleri 15-31 Ağustos tarihleri arasında zemin katta gerçekleşecek ‘Vitrinlerin Değişen Yüzü: Sanat’ sergisinde ağırlayacak.
Yeni nesil sanatçıların keşfedilmesi ve tanıtılması amacını taşıyan ve resimden heykele, dijital sanatlardan enstalasyona çeşitli alanların bir arada değerlendirildiği multidisipliner sanat projesi Alenen Sanat kapsamında, Dr. Feride Çelik küratörlüğünde; Dilan Kapar, Hicran Aksöz, İpek Erfidan, Melek Kaya ve Şimal Bilgiç’in ürettiği eserler serginin son günü olan 31 Ağustos tarihinden sonra Akasya içerisindeki mağazaların vitrinlerinde yerini alacak. Bu sayede moda ve tasarım dünyasının sanatla olan birlikteliği mağazaların vitrinlerine de yansıyacak.


Güncel 10.08.2022 12:53:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekercin, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

Burdur İl Jandarma Komutanı Balcı, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Osmaniye'de depremde yaşamını yitirenlerin mezarları ziyaret edildi

4

Bakan Kurum, Kahramanmaraş'ta depremde hayatını kaybedenler için düzenlenen programa katıldı:

5

Hatay'da depremlerin yıl dönümünde mezarlık ziyaretinde bulunuldu

6

MASTOB Başkanı Süral, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Hatay'da zeytinlik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

8

Habib-i Neccar Camisi'nde 6 Şubat depremlerinin üçüncü yılında hatim duası yapıldı

9

Antalya'da kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiliyor

10

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, depremlerin yıl dönümünde Osmaniye'de hatim duası yaptı