Mahalle İftarları Kapalı Salı Semt Pazarı Alanında Yapıldı

Mahalle İftarları Kapalı Salı Semt Pazarı Alanında Yapıldı

Osmaniye Belediyesi?nin düzenlediği mahalle İftarlarının yedincisi Rahime Hatun Mahallesi?nde bulunan Kapalı Salı Semt Pazarı alanında halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Düzenlenen iftar programı öncesinde Hacivat-Karagöz ve Palyaçolar tarafından çocuklara yönelik gösteriler düzenlendi.

Başkan Kadir Kara: ?Akan Müslüman Kanı Artık Durmalı?

Bütün dünyada Müslümanlara yapılan zulüm ve akan kanların durması için dua eden Başkan Kadir Kara, : ? Allah devletimiz ve milletimize zeval vermesin? dedi. Müslüman kanı akıtanların yerle yeksan olmasını dileyen Başka Kara, kanla beslenen canileri şiddetle kınadı.

Katı atık bertaraf tesisi projesi için Ankara?da bulunan Başkan Kadir Kara, iyi haberler ile döndüğünü söyledi. Bertaraf tesisinin bir an önce tamamlanması için bir takım görüşmeler yaptığını belirten Başkan Kara, katı atık tesisi için 2,5 Milyon TL hibe aldıklarını ve bu hibe ile projenin tamamlanacağını kaydetti.



Güncel 25.10.2016 04:56:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatayspor, 3 futbolcu transfer etti

2

Octopus, Barcelona'da perakende sektörü için 4 yeni yapay zeka modülünü tanıttı

3

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

5

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

6

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

7

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

8

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

9

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

10

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu: