Mahalle muhtarları Safranbolu’yu gezdi

Mahalle muhtarları Safranbolu’yu gezdi

Mahalle muhtarları Safranbolu’yu gezdi

Safranbolu Belediyesi tarafından başlatılan ‘Kendi Kentimde 1 Gün Turistim’ uygulaması çerçevesinde mahalle muhtarları tarihi ilçeyi gezme fırsatı yakaladı.
Misak-ı Milli Demokrasi Meydanından hareketle başlayan gezi çerçevesinde muhtarlar belediye bünyesinde görev yapan müdürlükleri ve merkezleri gezerek bilgilendirildiler.
Hıdırlık Seyir Tepesi ve Tarih Çarşıyı gezen muhtarlar kentte başlatılan uygulama için Belediye Başkanı Elif Köse’ye teşekkür etti.
Belediye Başkanı Elif Köse, uygulamaya olan ilgiden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.
Gezilere şehir dışından da ilginin yoğun olduğunu ifade eden Başkan Köse, “Bu etkinlik ile hem misafirlerimiz hem de ilçemiz sakinleri Safranbolu’yu daha başka bir gözle inceleme, tanıma fırsatı buluyor. Mahalle muhtarlarımız ile düzenlenen programda ise hem ilçemizin bilinmeyenlerini anlattık hem de birimlerimizin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdik. Katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


Güncel 4.11.2022 11:45:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

2

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

3

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

4

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

5

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

6

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

7

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

8

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

9

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü

10

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu 8. Isparta Kitap Fuarı'nda konuştu: