Mahalle muhtarları Safranbolu’yu gezdi

Mahalle muhtarları Safranbolu’yu gezdi

Mahalle muhtarları Safranbolu’yu gezdi

Safranbolu Belediyesi tarafından başlatılan ‘Kendi Kentimde 1 Gün Turistim’ uygulaması çerçevesinde mahalle muhtarları tarihi ilçeyi gezme fırsatı yakaladı.
Misak-ı Milli Demokrasi Meydanından hareketle başlayan gezi çerçevesinde muhtarlar belediye bünyesinde görev yapan müdürlükleri ve merkezleri gezerek bilgilendirildiler.
Hıdırlık Seyir Tepesi ve Tarih Çarşıyı gezen muhtarlar kentte başlatılan uygulama için Belediye Başkanı Elif Köse’ye teşekkür etti.
Belediye Başkanı Elif Köse, uygulamaya olan ilgiden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.
Gezilere şehir dışından da ilginin yoğun olduğunu ifade eden Başkan Köse, “Bu etkinlik ile hem misafirlerimiz hem de ilçemiz sakinleri Safranbolu’yu daha başka bir gözle inceleme, tanıma fırsatı buluyor. Mahalle muhtarlarımız ile düzenlenen programda ise hem ilçemizin bilinmeyenlerini anlattık hem de birimlerimizin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdik. Katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


Güncel 4.11.2022 11:45:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Toyota GAZOO Racing, Monte Carlo Rallisi'ne galibiyetle başladı

2

Isparta Davraz Kayak Merkezi tatilcilerle şenlendi

3

Tosyalı Holding Cezayir'deki tesisiyle dünya DRI üretim rekorunu kırdı

4

İş kazasında engelli kalınca ahşaptan oyuncak yapma hobisini mesleğe dönüştürdü

5

Antalya'nın Demre ilçesinde hortumun zarar verdiği alanlar havadan görüntülendi

6

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Güneş, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Amanos Dağları'nın eteklerindeki yıpranan Türk bayrağı değiştirildi

8

QNB Türkiye'den 500 milyon dolar tutarında eurobond ihracı

9

Üstün yetenekli çocuklara ilişkin yanlış inanışlar potansiyellerine engel olabilir

10

Hatay'da gazeteci yetiştiren akademisyenler AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı