Malatya’da 20 çift evlenmek için 14 Şubat’ı seçti

Malatya’da 20 çift evlenmek için 14 Şubat’ı seçti

Malatya’da 20 çift evlenmek için 14 Şubat’ı seçti

Malatya’da 20 çift hayatlarını birleştirecek imzayı atmak için Sevgililer Günü olan 14 Şubat’ı tercih etti.
Yuva kurmak isteyen çiftler, evlilik için 14 Şubat gününü seçti. Malatya’da Sevgililer Günü’nde evlenmek isteyen çiftler günler öncesinden Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda randevularını oluşturarak nikah saati için gün saymaya başladı.
Aile yakınları ve arkadaşlarıyla 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Nikah Sarayı’nın yolunu tutan 20 çiftin nikah akitleri bu özel günde gerçekleştirilirken, nikahları kıyılan çiftler büyük mutluluk yaşadı.
Evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen Mehmet Ayık, Beyza Ertunç çifti Sevgililer Günü olan 14 Şubat tarihini özellikle tercih ettiklerini belirterek, özel bir tarihte evlendikleri için mutlu olduklarını ifade etti.


Güncel 14.02.2022 15:26:10 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası