Malatya’da geçici işyerleri kura çekimi ile belirlenecek

Malatya’da geçici işyerleri kura çekimi ile belirlenecek

Malatya’da geçici işyerleri kura çekimi ile belirlenecek

Malatya’da depremden etkilenen işyerleri için yapımı süren geçici işyerlerinin başvuruların alınmasının ardından noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirleneceği açıklandı.
Malatya Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, 6 Şubat günü yaşanan depremlerde Malatya’da iş yerleri ağır hasar gören veya tamamen yıkılan esnafların mağduriyetinin giderilebilmesi için kentin farklı semtlerinde geçici işyerlerinin yapımına başlanıldığı belirtildi.
Açıklamada, işyerleri yıkılan ve ağır hasarlı olan esnafların mağduriyetinin giderilmesi için dağıtılacak konteynerlerden istifade etmek isteyenlerin bağlı bulunduğu oda veya mesleki kuruluşlara müracaat etmelerinin gerektiği belirtildi.
Meslek odaları tarafından kontenjan dahilinde hazırlanan listelerin daha sonra Malatya Valiliği Kriz Merkezindeki komisyona sunulacağının belirtildiği açıklamada, geçici işyerlerinin ise komisyon gözetiminde noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirlendikten sonra anahtarlarının teslim edileceği ifade edildi.


Güncel 25.03.2023 12:57:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Garanti BBVA'dan gençlere yönelik yeni fikir yarışması

2

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

3

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

4

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

5

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

6

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

7

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

8

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

9

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

10

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı