Malatya’da kardan kapalı yol kalmadı

Malatya’da kardan kapalı yol kalmadı

Malatya’da kardan kapalı yol kalmadı

Malatya merkez ve ilçelerde kapanan yolları açma çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Şubat Cuma günü öğlen saatleri itibariyle kapalı tüm yollar açıldı.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay, kar yağışının akabinde Malatya genelinde 530 mahalle yolunun kapandığını, ancak Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen yoğun çalışmalar neticesinde 3 Şubat Cuma günü saat 12.00 itibariyle tüm yolların açıldığını ve kapalı yol kalmadığını belirtti.
Noğay, “Ekiplerimizin çalışmaları ile gün içerisinde kapalı olan Akçadağ’da 6, Arapgir de 8, Battalgazi’de 3, Darende’de 13, Doğanyol’da 4, Hekimhan’da 8, Kale’de 2, Kuluncak’ta 5, Pütürge’de 11, Yazıhan’da 10, Yeşilyurt’ta 2 olmak üzere toplam 72 mahalle yolu da açılmış oldu” dedi.


Güncel 3.02.2023 15:35:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

2

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

3

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı

4

Hatay'da Yeşilay Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi

5

Antakya Medeniyetler Korosu Hatay'da konser verdi

6

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Yıldırım, Mersin'de konuştu:

7

Hatay'da 15 sikke ve tarihi obje ele geçirildi

8

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Hatay'da konuştu:

9

Çorum FK-Hatayspor maçının ardından

10

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti