Malatya’da maskesiz sokağa çıkanlara ceza

Malatya’da maskesiz sokağa çıkanlara ceza

Malatya’da maskesiz sokağa çıkanlara ceza

Malatya’da polis ekipleri maske takmayanları uyarırken, maskesiz şehir merkezine çıkanlara ceza kesiyor.
Dünyada etkili olan ve Türkiye’de de daha fazla yayılmaması için çaba gösterilen yeni tip korona virüs salgınıyla ilgili mücadele sürüyor. Normalleşme süresiyle birlikte birçok kişi kuralları ihlal edince rakamlar hafif de olsa artmaya başladı. Ekipler, maskesiz sokağa çıkanlara ceza kesiyor.
1 Haziranda başlayan normalleşme süresiyle birlikte kurallara uyulmaması nedeniyle Türkiye genelinde vaka sayılarda artış başladı.
Malatya’da yaşanan artışla birlikte polis vatandaşları uyarıyor. Özellikle maske takmayanlara yönelik yapılan denetimlerde Valilik emirlerine uymadıkları gerekçesiyle birçok kişiye para cezası kesiliyor. Ayrıca maskesi olmayan birçok vatandaşa da maske dağıtılıyor.


Güncel 19.06.2020 15:12:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu