Malatyalı taraftarlar, Adanaspor Taraftarlar Derneği Başkanının acısına ortak oldu

Malatyalı taraftarlar, Adanaspor Taraftarlar Derneği Başkanının acısına ortak oldu

Malatyalı taraftarlar, Adanaspor Taraftarlar Derneği Başkanının acısına ortak oldu

Yeni Malatyaspor Derebeyleri Taraftarları, önceki gün 8 yaşındaki kızını kaybeden Adanaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Refik Gül’ü ziyaret ederek acısına ortak oldu.
Adanaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Refik Gül’ün kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden 8 yaşındaki kızı Duru Balım’ın vefatı kentte derin üzüntüye neden olurken, Yeni Malatyaspor taraftarları da kardeş takım olan Adanaspor’un taraftarlar derneği başkanını bu acılı gününde unutmadılar.
Yeni Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya ile yönetimi, Adana’ya giderek Adanaspor taraftar Derneği Başkanı Refik Gül’e taziye de bulundular. Başkan Kaya, Yeni Malatyaspor taraftarları olarak her zaman kardeş taraftarlar derneği olarak gördükleri Adanaspor Taraftarlarının acısını en derin şekilde hissettiklerini belirterek, Adanaspor camiasına başsağlığı dileklerini iletti.


Spor 1.12.2020 15:20:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Ege Yapı kentsel dönüşüm ve karbon salımına ilişkin araştırmasının bulgularını paylaştı

2

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

3

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

5

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

6

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

7

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

8

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

9

Bölgesel Amatör Lig

10

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı