Maltepe’de güneş gözlüğünü taktı, kamyonet kasasında uyuyarak yolculuk yaptı

Maltepe’de güneş gözlüğünü taktı, kamyonet kasasında uyuyarak yolculuk yaptı

Maltepe’de güneş gözlüğünü taktı, kamyonet kasasında uyuyarak yolculuk yaptı

Maltepe’de açık kasa kamyonetin kasa kısmında güneş gözlüğünü takıp uyuyan bir kişinin tehlikeli ve ilginç yolculuğu cep telefonu kamerasına yansıdı.

Maltepe’de D-100 karayolu üzerinde araçların hızla seyir halinde olduğu sırada açık kasa kamyonet kasasında bir kişi uyuyarak yolculuk yaptı. Güneş gözlüğünü takmayı ihmal etmeyen kamyonet kasasındaki kişi trafikteki gürültüye aldırış etmeden dakikalarca uyudu. Kamyonet kasasında uyuyarak kilometrelerce yolculuk yapan kişi cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.

Korunaksız bir şekilde kasada uyuyarak yolculuk yapan kişinin trafikte seyir halindeyken uyumasının yanı sıra daha rahat uyumak için güneş gözlüğünü takması da trafikteki diğer sürücüler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Öte yandan kamyonet içerisinde yolcu koltuğunda bulunan bir kişinin ise kamyonetin seyir halinde olduğu esnada aracın kapısını bir süre açarak gitmesi ise korku dolu anlara neden oldu.


Yurt Dünya 18.05.2022 10:39:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Tam Ölçekli Radyasyon Acil Durum Tatbikatı" yapıldı

2

Mersin'de çalıştığı iş yerine "yağma" süsü veren personel ve 2 şüpheliye gözaltı

3

Akseki'nin 5 Yıllık Yerel Kalkınma Stratejisi IPARD LEADER programından onay aldı

4

Antalya Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Antalya Sağlıkspor birinci oldu

5

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

6

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

7

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

8

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

9

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi

10

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda