Mamak Belediyesi Samandağ’da enkaz kaldırıyor

Mamak Belediyesi Samandağ’da enkaz kaldırıyor

Mamak Belediyesi Samandağ’da enkaz kaldırıyor

Hatay’ın Samandağ ilçesinde görev yapan Mamak Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi depremin bıraktığı yaraları sarmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlükleri ile gece gündüz çalışan Mamak Belediyesi, enkaz kaldırma çalışmalarıyla da bölgede hizmet veriyor.
Belediye kamyonları ve iş makineleri ile belediye personeli Hataylıların yeni hayatlarına bir an evvel kavuşabilmesi için gece gündüz demeden çalışıyor.

“İstiyoruz ki yaraları bir an evvel onaralım”
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Gece gündüz enkazları kaldırmak için yoğun bir mücadele veriyoruz. İstiyoruz ki yaraları bir an evvel onaralım ve insanlarımız normal hayata devam edebilsin. İşyerleri açılsın, alışveriş yerleri çalışsın. Rabbim böyle acılar bir daha göstermesin” dedi.


Güncel 14.03.2023 12:18:28 0

İlginizi Çekebilir

1

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

2

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

3

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

4

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

5

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

6

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

7

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

8

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu

9

Mersin'de Akdeniz Belediyesi 6 yaşa kadar ücretsiz gelişim taraması hizmeti veriyor

10

Akdeniz Üniversitesi'nden Bakım Hizmetlerinde Dijital ve Yeşil Dönüşüm Projesi