Mamak’tan hastalara aile şefkati

Mamak’tan hastalara aile şefkati

Mamak’tan hastalara aile şefkati

Mamak Belediyesi, evde sağlık ve evde bakım hizmetleriyle çalınmadık kapı bırakmayıp, bakıma ve ilgiye muhtaç her vatandaşa hizmet götürüyor. Mamak Belediyesi’nin bu kapsamda hayata geçirdiği hizmetler vatandaşlar tarafından hem takdir ediliyor, hem de göz dolduruyor.
Sosyal belediyeciliğin gereği olarak zor ve sıkıntılı zamanlarda vatandaşlara katkı vermeye çalıştıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Önceliğimiz Mamaklıların sağlığı ve mutluluğu. Her yaraya merhem, her derde deva olmak için hemşehrilerimizin ayağına sağlığı götürüyoruz. Bu işi yüreğimizi ortaya koyarak yapıyoruz” dedi.

Doktor ayağınızda
Mamak Belediyesi’nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden olan Evde Sağlık ve Evde Bakım Hizmeti, yatağa bağımlı, kimsesiz, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın hem tedavilerini hem de bakımlarını gerçekleştirerek umut oluyor. Sağlık hizmetini vatandaşın ayağına götüren belediye, korona virüs mücadelesinde de, evde sağlık ekipleri ile evde bakım ekiplerini Mamaklılar için seferber etti. Pandemi sürecinden itibaren 2 bin 187 aileye sağlık, yaklaşık 500 yaşlı ve kimsesiz vatandaşa evde bakım hizmeti veren belediye, hasta ve yaşlılara şifa dilerken aynı zamanda moral veriyor. Ekipler, serum, sonda takılması, diyabetik ayak bakımı, yatak yarasına pansuman, enjeksiyon, şeker ve tansiyon takibi gibi konularda hizmet veriyor. Her geçen gün sağlık hizmeti ağını genişleten Mamak Belediyesi, hasta, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara korona virüs salgını nedeniyle bilgilendirmede bulunarak, evden çıkmamaları konusunda da uyarıyor.


Güncel 12.01.2021 12:50:25 0
Anahtar Kelimeler: mamak’tan hastalara aile şefkati

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

2

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

3

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

4

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

5

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

6

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

7

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

8

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

9

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu: