Manchester United, Luke Shaw’ın sözleşmesini 2027’ye kadar uzattı

Manchester United, Luke Shaw’ın sözleşmesini 2027’ye kadar uzattı

Manchester United, Luke Shaw’ın sözleşmesini 2027’ye kadar uzattı

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, İngiliz futbolcusu Luke Shaw’ın sözleşmesinin 2027 yılına kadar uzatıldığını açıkladı.
Premier Lig ekiplerinden Manchester United, 27 yaşındaki İngiliz sol bek Luke Shaw ile yeni sözleşme imzalandığını bildirdi. Kulübün resmi hesabından yapılan açıklamada, İngiltere Milli Takımı forması da giyen futbolcunun mukavelesinin 30 Haziran 2027’ye kadar uzatıldığını duyuruldu.

Luke Shaw: “Manchester United için her şeyimi vereceğim”
Manchester United ile 2027 yılına kadar nikah tazeledikten sonra kulübün sosyal hesabına duygularını aktaran Shaw, "Dokuz yıl önce bu harika kulübe imza attım ve takımla olan sözleşmemi uzattığım için çok heyecanlıyım. Manchester United ile geçirdiğim yıllar boyunca hem insan olarak hem de futbolcu olarak kendimi fazlasıyla geliştirdim. Böyle bir kulüpte başarılı olmak için neyin gerektiğini biliyorum. Yeni teknik direktörümüz ve ekibiyle birlikte çıktığımız yolculuğun henüz en başındayız. Bu sezon şu ana kadar gayet başarılı olduk fakat daha fazlasını istiyoruz. Burada insanlar için özel olan bir şeyler paylaşmak için şansımız var ve ben oluşacak şeyin bir parçası olmak için her şeyimi vereceğim" ifadelerini kullandı.
Manchester United Futbol Direktörü John Murtough, Shaw’ın varlığının takım için çok önemli olduğunu söyleyerek, "Kendisi dünyanın en iyi beklerinden biri. Yaklaşık on yıldır bu kulüpte. Kendisinden olan beklentileri ve yakalaması gereken yüksek standartları biliyor. Geçen yıllar içinde liderliği de olağanüstü yeteneklerinden biri haline getirdi. Onu yıllar boyunca Manchester United formasıyla izlemek bizi memnun ediyor" dedi.

Shaw, United ile 249 maça çıktı
2012-2013 sezonunun ara transfer döneminde 37.5 milyon Euro karşılığında Southampton’dan Manchester ekibine transfer olan Shaw, İngiliz ekibiyle 249 maça çıktı. 19 bin 391 dakika sahada kalan 27 yaşındaki oyuncu, 4 gol, 32 asist üretmeyi başardı.


Spor 4.04.2023 14:10:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Paralimpik sporcu Fırat, engelli bisikletçiler için yarışların gelişmesini istiyor

2

AKRA Gran Fondo Antalya, kentin güzelliklerinin tanıtılmasında önemli rol oynuyor

3

Alanyaspor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

4

Adana Demirspor-Galatasaray maçının ardından

5

Adana Demirspor sahasında Galatasaray'a 3-0 yenildi

6

Adana Demirspor Galatasaray maçından önemli anlar

7

AKRA Gran Fondo Antalya'nın tanıtım toplantısı yapıldı

8

Çukurova Basketbol Kulübünün adı, logosu ve temsil renkleri değişti

9

Alanya'da Dünya Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası'nın 1. etabı başladı

10

Kempo IKF Dünya Şampiyonası, Antalya'da başladı