Manisa Adliyesi, kardeş Kahta Adliyesine 3 tır yardım malzemesi gönderdi

Manisa Adliyesi, kardeş Kahta Adliyesine 3 tır yardım malzemesi gönderdi

Manisa Adliyesi, kardeş Kahta Adliyesine 3 tır yardım malzemesi gönderdi

Adalet Bakanlığının "Kardeş Adliye" projesi çerçevesinde Manisa Adliyesi tarafından, Adıyaman’ın Kahta Adliyesine 3 tır yardım malzemesi gönderildi.
Kahramanmaraş merkezli "asrın felaketi" olarak nitelendirilen 2 depremin ardından, afetten etkilenen 11 ildeki adliyeler ile diğer adliyeler "Kardeş Adliye" uygulamasıyla eşleştirildi. Bu çerçevede Manisa Adliyesi, Kahta Adliyesi ile kardeş olarak belirlendi.
Depremin açtığı yaraların, dayanışma örnekleriyle sarılmaya çalışıldığını belirten Kahta Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin, "Söz konusu gelen 3 tır yardım malzemeleri arasında 9 ton odun, 105 soba, 7 ton kömür, gıda ve temizlik malzemelerinin bulunduğu yardım malzemeleri; depremzedelerin kullanması amacıyla resmi makamlara teslim edildi. Depremin açtığı yaraları, dayanışma örnekleriyle sarılmaya çalışılıyor. Bu yardımların gönderilmesinde emekleri olan başta Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz olmak üzere Manisa’da görev yapan bütün adliye personeline teşekkür ediyorum" dedi.


Güncel 20.02.2023 13:17:34 0

İlginizi Çekebilir

1

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

2

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

3

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

4

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

5

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

6

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu:

7

Kahramanmaraş'ta "Asrın Felaketinde Gazetecilik Paneli" düzenlendi

8

Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 106. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

9

CHP Genel Başkanı Özel, partisinin Antakya İlçe Başkanlığını ziyaretinde konuştu:

10

Dörtyol Kaymakamı Keklik'ten annesi vefat eden çocuğa doğum günü sürprizi