Manisa Büyükşehir Belediyesi yaraların sarılması için kolları sıvadı

Manisa Büyükşehir Belediyesi yaraların sarılması için kolları sıvadı

Manisa Büyükşehir Belediyesi yaraların sarılması için kolları sıvadı

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bölgeye giden Manisa Büyükşehir Belediyesi, 10 araç, 20 personel ile afet bölgesinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı koordinasyonu ile yardım dağıtmaya devam ediyor.
Asrın felaketi sonrası Türkiye yaraların sarılması için el ele verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler de afetin ilk gününden itibaren hızla bölgeye intikal ederek çalışmalara destek verdi. Bölgede insani destekleri sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş afet bölgesinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı koordinasyonu ile kırsal mahallelerde de malzeme desteğinde bulunuyor. 10 araç ve 20 personel ile malzeme dağıtımına destek veren Büyükşehir Belediyesi, ekipleri yaraların sarılması için hummalı bir şekilde bölgede çalışıyor.
Öte yandan Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, asrın felaketinde depremin merkez üssü ilçelerinden biri olan Pazarcık’taki çalışmalarına devam ediyor. Bölgede görev yapan MASKİ içme suyu ekibi enkaz altında kalan ve kullanılamaz hale gelen içme suyu ana hattında deplase (yönünü değiştirme) işine başladı. Pazarcık’a yeterli su temin edilmesi için ekiplerin bölgedeki çalışması devam edecek.


Güncel 22.02.2023 17:56:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: